Βάπτιση-βασανιστήριο από Ρώσο ιερέα για δίχρονο κοριτσάκι

Βάπτιση-βασανιστήριο από Ρώσο ιερέα για δίχρονο κοριτσάκι

Ο ιερέας υποστήριζε ότι, με την εξαίρεση των νεογέννητών, τα παιδιά πρέπει να «σπάσουν» κατά τη διάρκεια της βάφτισης γιατί «ο Σατανάς είναι ακόμα μέσα τους»

vaftisi-iereaw
Σάλο έχει προκαλέσει στη Ρωσία το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από μια βάπτιση πραγματικό βασανιστήριο για ένα κορίτσι δύο ετών που συνέβη πριν από δύοχρόνια στην πόλη Γεσεντούκι στη νοτιοδυτική Ρωσία.

Στο βίντεο φαίνεται ο ιερέας Ιλία Σεμιλέτοφ να σπρώχνει με δύναμη το κεφάλι του παιδιού μέσα στο νερό με το μικρό κορίτσι να ουρλιάζει από τον τρόμο που βιώνει.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι παριστάμενοι ενήλικες, ακόμα και οι γονείς του παιδιού, δεν αντιδρούν παρά τις βίαιες κινήσεις του ιερέα. Η μητέρα της 2χρονης δήλωσε, μάλιστα, ότι είναι «ευγνώμων» για το γεγονός ότι ο ιερέας δέχθηκε να βαφτίσει το παιδί της.

Σύμφωνα με μια γυναίκα που πήγαινε στην εκκλησία που λειτουργούσε ο συγκεκριμένος ιερέας, ο ίδιος της είχε πει οτι τα παιδιά - με την εξαίρεση των νεογέννητών - πρέπει να «σπάσουν» κατά τη διάρκεια της βάφτισης γιατί «ο Σατανάς είναι ακόμα μέσα τους».

Από την πλευρά της η ρωσική εκκλησίας ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει τη λήψη μέτρων κάτα του εν λόγω ιερέα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης