Νέα Ζηλανδία: H αινιγματική «συγγνώμη» του δολοφόνου της Βρετανίδας τουρίστριας για το «εγωιστικό του φέρσιμο»

Νέα Ζηλανδία: H αινιγματική «συγγνώμη» του δολοφόνου της Βρετανίδας τουρίστριας για το «εγωιστικό του φέρσιμο»

Ο 26χρονος  Jesse Kempson είχε ένα ιστορικό προβληματικής συμπεριφοράς, ιδίως απέναντι στις γυναίκες, αποκαλύπτει η Daily Mail - Χρησιμοποιούσε συνεχώς το Tinder για να γνωρίζει Βρετανίδες τουρίστριες

tinder-kill
Ο άνδρας που κατηγορείται ότι σκότωσε την Βρετανίδα τουρίστρια Grace Millane στη Νέα Ζηλανδία, μετά από ένα ραντεβού μέσω Τinder, είχε ένα ιστορικό προβληματικής συμπεριφοράς που είχε
επηρεάσει πολύ άσχημα τις διαπροσωπικές του σχέσεις, μεταδίδει σήμερα η Daily Mail.

O 26χρονος Jesse Kempson, που κατηγορείται ότι σκότωσε την 22χρονη Grace χαρακτηρίζεται από πολλά άτομα που τον γνώριζαν ως «παθολογικός ψεύτης» και «αλλόκοτος», ενώ γυναίκες που είχαν συναναστραφεί μαζί του αναφέρουν ότι είχε εμμονή με το ωραίο φύλλο και τις έκανε συχνά να αισθάνονται άβολα. Σύμφωνα με την Sun, o νεαρός χρησιμοποιούσε συνεχώς το Tinder για να γνωρίζει κυρίως Βρετανίδες τουρίστριες που επισκέπτονταν την πόλη του.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο 26χρονος Αυστραλός, που ζει τα τελευταία χρόνια στο Ώκλαντ, έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στο Facebook στην οποία ζητούσε συγγνώμη απ' όσα άτομα έχει πληγώσει ή βλάψει με την συμπεριφορά του. Ο νεαρός πατέρας ενός παιδιού προσπάθησε μάλιστα να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι το εγωιστικό φέρσιμό του και η αλαζονία του οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στο έντονο στρες που αντιμετωπίζει, και για το οποίο λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

neo-fonias


Κλείσιμο
«Η υπεροψία μου και ο εγωκεντρισμός μου έχουν ξεκάθαρα επηρεάσει τις διαπροσωπικές μου σχέσεις. Δεν είμαι περήφανος για κάποιες από τις αποφάσεις μου. Ξέρω ότι τις έλαβα ενώ ωρίμαζα συναισθηματικά και νοητικά. Όταν μεγαλώνουμε, κάνουμε λάθη. Έτσι γινόμαστε καλύτεροι. Στις εξετάσεις της ζωής δεν μπορείς να δοκιμαστείς ξανά με το ίδιο ερωτηματολόγιο. Ωστόσο όλοι μπορούμε να αλλάξουμε τον τρόπο που φερόμαστε στους γύρω μας. Πλέον έχω μάθει πόση συμπόνια μπορεί να δείξει ο καθένας μας», αναφέρει ο κατηγορούμενος ως δολοφόνος, μερικές εβδομάδες πριν το έγκλημα που φέρεται να διέπραξε.

Και συμπληρώνει: «Πρόσφατα διαγνώστηκα με αγχώδη διαταραχή και παίρνω φάρμακα για να κρατήσω το στρες υπό έλεγχο. Παρ' όλα αυτά, θα ήθελα να ζητήσω από την καρδιά μου συγγνώμη σε όλους όσους έχω πληγώσει στο παρελθόν».

fonias-2
fonias-3
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης