Βίντεο-σοκ: Αστυνομικοί τραβούν με βία μωρό από την αγκαλιά της μάνας του

Βίντεο-σοκ: Αστυνομικοί τραβούν με βία μωρό από την αγκαλιά της μάνας του

Απίστευτο περιστατικό στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης - Πεσμένη στο πάτωμα με πέντε αστυνομικούς από πάνω της, ένας εκ των οποίων είχε αρπάξει το μωρό και το τραβούσε με μανία σαν να ήταν κούκλα

new_york
Σάλος από τις σκηνές που δείχνουν αστυνομικούς να τραβούν με τη βία από χέρια της μητέρας του ένα μωρό μικρότερο του ενός έτους, έχει προκληθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς η αστυνομική βία παρουσιάζει αυξητικές τάσεις και αποτελεί πλέον καθημερινό φαινόμενο στην επικαιρότητα της μεγάλης χώρας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Οι αστυνομικοί έσπευσαν να συλλάβουν την 23χρονη Γιασμίν Χέντλεϊ, η οποία αρνήθηκε να αποχωρήσει από κέντρο παροχής κοινωνικών υπηρεσιών.

Η γυναίκα έχει πέσει στο πάτωμα κρατώντας το μωρό της αγκαλιά. Πέντε αστυνομικοί έχουν πέσει πάνω της και ο ένας έχει πιάσει το μωρό και προσπαθεί με βία που παραπέμπει σε παράκρουση, να αποσπάσει το μωρό από τα χέρια της.

Η ένταση προκλήθηκε όταν η νεαρή μητέρα κάθισε στο πάτωμα με το μωρό της, καθώς δεν υπήρχε άδεια καρέκλα. Ένας φύλακας ζήτησε από την 23χρονη να σηκωθεί. Ακολούθησε λογομαχία. Ο φύλακας ζήτησε από τη μητέρα να φύγει, αλλά εκείνη αρνήθηκε. Όταν κλήθηκε και έφτασε στο σημείο η αστυνομία, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο...

Δείτε το βίντεο: 

Video Shows Police Grabbing Baby From Mother At City Services Office
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης