Ο Τραμπ “καθάρισε” τον προσωπάρχη του λευκού Οίκου

john-kelly

“Ο Τζον Κέλι θα φύγει στο τέλος του έτους” δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρηση, στα τέλη του έτους, του στενότερου συμβούλου του, του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι.

“Ο Τζον Κέλι θα φύγει στο τέλος του έτους” δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος ενώπιον δημοσιογράφων στον Λευκό Οίκο, διευκρινίζοντας πως το όνομα του διαδόχου του θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

ΣΧΟΛΙΑ

Fake News

Ο τίτλος σας είναι εντελώς λανθασμένος. Ο Κέλλυ είχε δηλώσει εδώ και μήνες την πρόθεσή του να παραιτηθεί από προσωπάρχης και είχε δηλωσει ότι θα παραμείνει μέχρι τα τέλη του 2018 μετά από παράκληση του Τραμπ ώστε να βρεθεί αντικαταστάτης του. Ήδη χτες ο φερόμενος ως αντικαταστάτης, προσωπάρχης του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, δήλωσε ότι αναλαμβάνει αναβαθμισμένη θέση στην πολιτεία της Γεωργίας. Η είδηση θα είναι να βρεθεί προσωπάρχης που θα παραμείνει στη θέση αυτή πάνω από χρόνο. Να διορθώσετε τον παραπλανητικό και λανθασμένο τίτλο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

trrrr

Οι ακτιβίστριες λένε ότι οι πορείες είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουν τις επιτυχίες που σημείωσαν γυναίκες στις ενδιάμεσες εκλογές του 2018, κατά τις οποίες εξελέγησαν περισσότερες από ποτέ στο αμερικανικό Κογκρέσο

BREXITB

Την δημοσκόπηση διενήργησε η εταιρεία δημοσκοπήσεων Populus ανάμεσα σε 2.000 ερωτηθέντες με το ερώτημα αν θα ήταν περισσότερο ή λιγότερο πιθανό να ψηφίσουν τους Εργατικούς αν «το κόμμα δεσμευόταν να σταματήσει το Brexit»