Αποσύρθηκαν οι μηνύσεις ενάντια στην Αιγύπτια ηθοποιό για το αποκαλυπτικό φόρεμα

Αποσύρθηκαν οι μηνύσεις ενάντια στην Αιγύπτια ηθοποιό για το αποκαλυπτικό φόρεμα

Τα ΜΜΕ στην Αίγυπτο και στη συνέχεια ο διεθνής Τύπος και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν γνωστό το θέμα σε όλο τον κόσμο, για το… ατόπημα της 45χρονης Ράνια Γιούσεφ

Egyptian-actress-Rania-Youssef-to-face-trial-for-wearing-revealing-dress-lailasnews
Αποσύρθηκαν οι μηνύσεις για “υποκίνηση ακολασίας” κατά μιας ηθοποιού στην Αίγυπτο όπως ανακοίνωσαν οι δικηγόροι που την είχαν καταθέσει!
Οι μηνύσεις είχαν κατατεθεί κατά της ηθοποιού επειδή φορούσε ένα… διάφανο φόρεμα στην τελετή λήξης του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου του Καΐρου στην Αίγυπτο την προηγούμενη εβδομάδα!

Τα ΜΜΕ στην Αίγυπτο και στη συνέχεια ο διεθνής Τύπος και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκαναν γνωστό το θέμα σε όλο τον κόσμο, για το… ατόπημα της 45χρονης Ράνια Γιούσεφ.

«Αποσύραμε την Τετάρτη το πρωί τη μήνυση που καταθέσαμε σε βάρος της Ράνια Γιούσεφ» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος Αμρ Άμπντελ Σαλάμ, διευκρινίζοντας ότι η ακροαματική διαδικασία που «είχε οριστεί για τη 12η Ιανουαρίου σχετικά με την εξέταση της υπόθεσης… αναβλήθηκε».

Ο δικηγόρος Σαμίρ Σάμπρι, γνωστός για τη δράση του εναντίον διάσημων προσώπων, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «απέσυρε» επίσης μια ξεχωριστή μήνυση.

Σε ερώτηση σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν στην απόφασή τους να αποσύρουν τις προσφυγές τους σε βάρος της 45χρονης ηθοποιού, οι δύο δικηγόροι ανέφεραν τη δημόσια συγγνώμη της.

Κλείσιμο
Όσον αφορά την ηθοποιό μετά το σάλο που δημιουργήθηκε στην Αίγυπτο είχε γράψει στο twitter πως δεν υπολόγισε σωστά τις αντιδράσεις, καθώς δεν σκέφτηκε ότι το φόρεμα θα πυροδοτούσε τόσο μεγάλη οργή! Μάλιστα όπως εξήγησε στην εκπομπή του διάσημου, στην Αίγυπτο, παρουσιαστή Αμρ Αντίμπ, “η φόδρα του φορέματος είχε ανέβει”!

Μάλιστα ο παρουσιαστής επισήμανε τον ρόλο των δημοσιογράφων, ιδίως των διεθνών ΜΜΕ, στην τροπή και στη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση.

«Η διαχείριση από τα διεθνή ΜΜΕ του περιστατικού που αφορά την ηθοποιό Ράνια Γιούσεφ υπερέβαλε σε ορισμένες αρνητικές πρακτικές που σχετίζονται με τις ατομικές ελευθερίες στην Αίγυπτο» κατήγγειλε ο Γενικός Οργανισμός Ενημέρωσης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης