O «καλός Σαμαρείτης» προσφέρθηκε να τη συνοδέψει σπίτι και μετά τη βίασε

O «καλός Σαμαρείτης» προσφέρθηκε να τη συνοδέψει σπίτι και μετά τη βίασε

Μία ευγενική πράξη από έναν άγνωστο μπορεί να κρύβει και σκοτεινές προθέσεις

woman-rape
Αντιμέτωπη με τον εφιάλτη του βιασμού βρέθηκε μια νεαρή γυναίκα από το Μπρούκλιν, η οποία, μετά από μια βραδιά διασκέδασης, εμπιστεύθηκε έναν ευγενικό άγνωστο άνδρα να τη συνοδέψει σπίτι της, για να πέσει έπειτα θύμα μιας βάναυσης σεξουαλικής επίθεσης.

Το 20χρονο θύμα προσπαθούσε να βάλει τη μεθυσμένη φίλη της σε ένα ταξί γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα γυρνούσε με ασφάλεια σπίτι της. Τότε, ένας νεαρός άνδρας με αλογοουρά πλησίασε τις δύο κοπέλες και προσφέρθηκε να τις βοηθήσει. Ο ίδιος μετέφερε την ζαλισμένη από το αλκοόλ κοπέλα σε ένα σημείο όπου θα μπορούσαν να βρουν ταξί, περίμενε μαζί με τα δύο κορίτσια και μετά έβαλε την μεθυσμένη νεαρή στο αμάξι, δίνοντας τις οδηγίες και τα χρήματα στον οδηγό.

Έπειτα, ρώτησε την 20χρονη, η οποία ήταν νηφάλια, αν ήθελε να τη συνοδέψει με τα πόδια στο σπίτι της. Εκείνη δέχτηκε, εντυπωσιασμένη από την ευγένεια του άγνωστου άνδρα.

Η ιστορία όμως πήρε σύντομα σκοτεινή τροπή όταν, περνώντας από ένα σκοτεινό πάρκο, ο άγνωστος άνδρας παρέσυρε την 20χρονη ανάμεσα στα δέντρα και τη ρώτησε αν ήθελε να κάνουν σεξ. Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο νεαρός τη βίασε και την ξυλοκόπησε. Έπειτα τράπηκε σε φυγή με το πορτοφόλι και το κινητό της.

Παραπατωντας, η νεαρή κοπέλα κατάφερε να βγει στον δρόμο και να κάνει σήμα σε έναν οδηγό, ζητώντας του να καλέσει ασθενοφόρο. Τελικά, η άτυχη νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει μέχρι σήμερα.

Η αστυνομία του Μπρούκλιν έχει δώσει στη δημοσιότητα μια θολή φωτογραφία του υπόπτου από κάμερα ασφαλείας, ωστόσο μέχρι στιγμής ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

tholi
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης