Βρετανία: Vegan ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων... κόρη εκατομμυριούχου κρεατέμπορα

Βρετανία: Vegan ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων... κόρη εκατομμυριούχου κρεατέμπορα

Με συνθήματα «Δεν είναι τροφή είναι βία», η νεαρή Giampaol, εισβάλει κατά καιρούς σε μαγαζιά και σούπερ μάρκετ προκειμένου να πείσει ότι η κατανάλωση κρέατος είναι «εγκληματική»

bri98
Δίνει καθημερινή μάχη για τα δικαιώματα των ζώων, εισβάλει σε μαγαζιά που πωλούν κρέας και βάζει να παίζουν ηχογραφημένες κραυγές ζώων, την ώρα που πάνε για σφαγή.

Ο λόγος για την Morgan Kayleigh Giampaol από το Μπράιτον, η οποία είναι φανατική vegan και κόρη ένος εκατομμυριούχου... κρατέμπορα!

mesa12


Με συνθήματα «Δεν είναι τροφή είναι βία», η νεαρή Giampaol, εισβάλει κατά καιρούς σε μαγαζιά και σουπερ μάρκετ προκειμένου να πείσει ότι η κατανάλωση κρέατος είναι «εγκληματική», τη στιγμή που ο πατέρας της, ένας Αμερικανός επιχειρηματίας διευθύνει μεγάλη εταιρεία που ειδικεύεται στα έτοιμα «πολυτελή» γεύματα, τα οποία περιλαμβάνουν μενού με ακριβά, καλής ποιότητας κρέατα.

Η νεαρή κοπέλα που ζει με τη μητέρα της, αφού ο πατέρας της έχει ξαναπαντρευτεί, έχει συμμετάσχει κατά καιρούς σε πολλές διαμαρτυρίες για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων.

Κλείσιμο
mesa2


Μία από αυτές τις διαμαρτυρίες ήταν και η έφοδος σε ένα εστιατόριο με βραζιλιάνικη κουζίνα στο Μπράιτον, όπου η νεαρή κοπέλα άρχισε να παίζει ηχογραφημένες κραυγές αγελάδων την ώρα της σφαγής, ενώ σε μία άλλη στάθηκε μαζί μ' άλλους ακτιβιστές μπροστά σε κρεοπωλείο με πανό που έγραφε: «Δημιουργείτε τη ζήτηση, χρηματοδοτείτε αυτές τις βιομηχανίες και διαιωνίζετε αυτή την σκληρότητα των ζώων».

Και όλα αυτά συμβαίνουν, τη στιγμή που σύμφωνα με τη Telegraph, ο πατέρας της Giampaol έχει κερδίσει 56,5 εκατομμύρια λίρες από επενδύσεις σε εταιρεία «πολυτελών» έτοιμων φαγητών, με έδρα το Λονδίνο.

mesa3


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης