Από βασίλισσα της ομορφιάς, κανονική βασίλισσα: Η 25χρονη Μις Μόσχα παντρεύτηκε τον 49χρονο Μαλαισιανό βασιλιά

Από βασίλισσα της ομορφιάς, κανονική βασίλισσα: Η 25χρονη Μις Μόσχα παντρεύτηκε τον 49χρονο Μαλαισιανό βασιλιά

Ο Μοχάμεντ ο Ε' του Κελαντάν και η Ρωσίδα καλλονή, Οξάνα Βοεβοντίνα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία τελετή, που πραγματοποιήθηκε στο χωριό Μπαρβίκα, τόπο κατοικίας της ρωσικής ελίτ

wedding2
Από βασίλισσα της ομορφιάς, έγινε κανονική βασίλισσα και με...τη βούλα. Ο λόγος για την 25χρονη πρώην Μις Μόσχα, η οποία παντρεύτηκε τον 49χρονο βασιλιά της Μαλαισίας.

Ο Μοχάμεντ ο Ε' του Κελαντάν, εκλεγμένος μονάρχης, και η Ρωσίδα καλλονή, Οξάνα Βοεβοντίνα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία μυστική τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο χωριό Μπαρβίκα, τόπο κατοικίας της ρωσικής ελίτ.

Φωτογραφίες, αλλά και ένα σύντομο βίντεο από την τελετή αναρτήθηκαν στο Facebook και δείχνουν την πανέμορφη νύφη με το εντυπωσιακό νυφικό της στο πλευρό του μαλαισιανού βασιλιά.



Ο γάμος έγινε σύμφωνα με τη μουσουλμανική, αλλά και τη ρωσική παράδοση, ενώ δεν υπήρχαν οινοπνευματώδη ποτά και όλα τα κρέατα ήταν αγορασμένα από το κρεοπωλείο των μουσουλμάνων. Ο βασιλιάς φορούσε στολή στα εθνικά χρώματα της Μαλαισίας και η νύφη ένα λευκό νυφικό.

Κλείσιμο
wedding1


Ο Μοχάμεντ Ε', ο οποίος απέχει από τα καθήκοντά του για ιατρικούς λόγους μέχρι το τέλος του έτους, έχει στο ενεργητικό του άλλον έναν γάμο με Μαλαισιανή γαλαζοαίματη. Ωστόσο, οι δύο τους χώρισαν το 2008, ενώ οκτώ χρόνια μετά ο Μοχάμεντ έγινε ο πρώτος βασιλιάς στην ιστορία της Μαλασίας που βασίλευε χωρίς σύζυγο.



Η Ρωσίδα καλλονή, κόρη ορθοπαιδικού χειρουργού, είναι απόφοιτος της εμπορικής σχολής του ρωσικού πανεπιστημίου Οικονομικών Πλεκάνοφ.

Οσο για τα χόμπι της, σε συνέντευξή της μετά τα καλλιστεία είχε πει ότι την ενδιέφερε η σχεδίαση ρούχων και μαγιό, αποκαλύπτοντας ότι ήδη έραβε ρούχα κατά παραγγελία.

Οταν είχε αναδειχθεί Μις Μόσχα το 2015, η βασίλισσα πλέον της Μαλαισίας, υποστήριζε ότι δεν είχε φίλο, επειδή δεν έβρισκε τον ιδανικό άνδρα.

Φήμες λένε ότι ασπάστηκε το Ισλάμ, έχει πάρει το μουσουλμανικό Ριάνα και μια φωτογραφία της με χιτζάμπ δημοσιεύτηκε στο Twitter.


Δείτε βίντεο: Από βασίλισσα της ομορφιάς, κανονική βασίλισσα: Η 25χρονη Μις Μόσχα παντρεύτηκε τον 49χρονο Μαλαισιανό βασιλιά
Από βασίλισσα της ομορφιάς, κανονική βασίλισσα: Η 25χρονη Μις Μόσχα παντρεύτηκε...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης