Η 17χρονη που επέζησε από τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα της Formula 3 γυρνά σπίτι της

Η 17χρονη που επέζησε από τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα της Formula 3 γυρνά σπίτι της

Το ατύχημα αυτό είχε ως συνέπεια η 17χρονη οδηγός να σπάσει τη σπονδυλική της στήλη και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση 

race5
Χαμογελαστή και φορώντας κολάρο στο λαιμό η 17χρονη, Σοφία Φλερς, μίλησε στους δημοσιογράφους για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στη διάρκεια του αγώνα στο Γκραν Πριν της Formula 3 στο Μακάο.

Η 17χρονη Γερμανίδα «πιλότος» γλίτωσε από του χάρου τα δόντια όταν το αυτοκίνητό της συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Μακάο η Φλερς περιέγραψε την περιπέτειά της και τις ώρες αγωνίες που έζησε αυτή και η οικογένειά της όταν έσπασε τη σπονδυλική στήλη στη διάρκεια του αγώνα.

Τώρα όμως δηλώνει ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στην πατρίδα της, οκτώ ημέρες μετά το τρομακτικό ατύχημα στο Μακάο.

Κατά την διάρκεια του αγώνα, το αυτοκίνητο της Φλερς συγκρούσθηκε με προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα η νεαρή «πιλότος» να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, το οποίο εκτοξεύθηκε με ταχύτητα 200 χλμ/ώρα, περνώντας πάνω από τους φράκτες ασφαλείας.

Η 17χρονη Γερμανίδα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Conde S. Januario», όπου υπεβλήθη σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, μένοντας στο χειρουργικό τραπέζι για επτά ώρες, προκειμένου ν΄ αποκατασταθεί από εξειδικευμένη χειρουργική ομάδα, το κάταγμα που υπέστη στην σπονδυλική στήλη.

Η ιατρική ομάδα του νοσοκομείου, πήρε οστά από το ισχίο της νεαρής οδηγού και τα μεταμόσχευσε στα σημεία όπου υπήρχαν κατάγματα στην σπονδυλική στήλη, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο ένας εκ των χειρουργών, Λι Βάι Σεβγκ.

Δείτε το βίντεο από την πρόσκρουση:



Κλείσιμο
race1
race2
race3
race4
race5
race6
race7
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης