Συναγερμός στην Ιαπωνία μετά από ομαδική δολοφονία σε τουριστικό θέρετρο

Συναγερμός στην Ιαπωνία μετά από ομαδική δολοφονία σε τουριστικό θέρετρο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκεται ο 72χρονος ιδιοκτήτης της αγροικίας, η 66χρονη σύζυγός του, η τρίχρονη εγγονή τους και ένας 44χρονος φίλος της οικογένειας

isapnoa-new1
Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Ιαπωνίας μετά τον εντοπισμό έξι ανθρώπων νεκρών σε αγροικία στο τουριστικό θέρετρο Τακατσίχο στα νοτιοδυτικά της χώρας.

Η μια σορός που ανήκε σε γυναίκα, εντοπίστηκε έξω από την αγροικία, ενώ οι υπόλοιπες πέντε, ανάμεσά τους και μια ενός μικρού κοριτσιού, βρέθηκαν μέσα στο οίκημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανάμεσα στους νεκρούς βρίσκεται ο 72χρονος ιδιοκτήτης της αγροικίας, η 66χρονη σύζυγός του, η τρίχρονη εγγονή τους και ένας 44χρονος φίλος της οικογένειας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ορισμένα από τα θύματα φέρουν χτυπήματα από μαχαίρι.

Σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από την αγροικία οι αστυνομικοί εντόπισαν και μια έβδομη σορό, ενός άνδρα που είχε κάνει βουτιά θανάτου σε ποταμό, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για τον γιο των ιδιοκτητών της αγροικίας.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο οίκημα μετά από καταγγελίες συγγενών ότι προσπαθούν χωρίς αποτέλεσμα να επικοινωνήσουν με την οικογένεια.

Κλείσιμο
Η τοπική αστυνομία έδωσε οδηγίες στους περίπου 12.000 κατοίκους του ορεινού χωριού να είναι προσεκτικοί και να πάνε να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο.

Παρόμοια περιστατικά ομαδικών δολοφονιών είναι σπάνια στην Ιαπωνία που θεωρείται μια από τις ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο, εν μέρει λόγω των αυστηρών κανόνων οπλοκατοχής, όπως παρατηρεί ο βρετανικός Guardian.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης