Το πιο εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο αστέρι είναι στο Rockefeller Center και έχει 3 εκατ. κρυστάλλους Swarovski

edfhgsrt

Το αστέρι ζυγίζει 40,8 κιλά και ο αρχιτέκτονας που το σχεδίασε, ο Ντάνιελ Λίμπεσκιντ, χρησιμοποίησε τρία εκατομμύρια κρυστάλλους Swarovski που καλύπτουν τους 70 λαμπτήρες σε σχήμα ακίδας

26/11/2018 3:40 πμΤο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Rockefeller Center είναι παραδοσιακά ανάμεσα στα κορυφαία του κόσμου, από το 1931 που άναψε για πρώτη φορά. Παράδοση που βέβαια θα συνεχιστεί και φέτος.

Αρκεί να δει κανείς το αστέρι που τοποθετήθηκε στην κορυφή του δέντρου, το οποίο θα ανάψει σε επίσημη τελετή στις 28 Νοεμβρίου.

Το αστέρι ζυγίζει 40,8 κιλά και ο αρχιτέκτονας που το σχεδίασε, ο Ντάνιελ Λίμπεσκιντ, χρησιμοποίησε τρία εκατομμύρια κρυστάλλους Swarovski που καλύπτουν τους 70 λαμπτήρες σε σχήμα ακίδας.

«Ο σχεδιασμός του αστεριού είναι περίπλοκος. Είναι ένα πολύπλοκο αντικείμενο με 70 ακίδες, και έναν πυρήνα ο οποίος είναι ακριβώς όπως ο πυρήνας ενός άστρου για να συγκρατεί το φως που ακτινοβολεί το αστέρι», εξήγησε ο Λίμπεσκιντ, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

18611486

Οι εξτρεμιστές του ISIS αποχώρησαν από το τελευταίο τους προπύργιο στη Συρία μετά από εβδομάδες μαχών με Κούρδους – Τα κόμματα των Κούρδων της Συρίας στρέφονται κατά της Τουρκίας που προειδοποιεί με επίθεση στη βόρεια Συρία