Ινδία: 17χρονες πόζαραν χομογελαστές για την τελευταία τους selfie και μετά αυτοκτόνησαν πέφτοντας σε πηγάδι

Ινδία: 17χρονες πόζαραν χομογελαστές για την τελευταία τους selfie και μετά αυτοκτόνησαν πέφτοντας σε πηγάδι

Όπως όλα δείχνουν, είχαν κάνει μαζί μια «συμφωνία θανάτου»

selfie-thanatou
Την τελευταία τους selfie πόσταραν στο WhatsApp δύο έφηβες κοπέλες από την Ινδία και στη συνέχεια έβαλαν μαζί τέλος στη ζωή τους πέφτοντας σε πηγάδι στο Μουμπάι.

Οι σοροί των δύο 17χρονων κοριτσιών, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν ανακοινωθεί, ανασύρθηκαν από το πηγάδι, όπου στο παρελθόν έχουν σημειωθεί πολλές αυτοκτονίες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι τοπικές Αρχές, τα κορίτσια είχαν κάνει μια «συμφωνία θανάτου» και γι' αυτό επέλεξαν να συναντήσουν μαζί τον θάνατο.

pigadi


Λίγα λεπτά πριν βουτήξουν στο πηγάδι, οι δύο κοπέλες πόζαραν χαμογελαστές για την τελευταία τους selfie, την οποία έκαναν φωτογραφία προφίλ στους λογαριασμούς τους στο WhatsApp.

Κλείσιμο
Τα smartphone, τα παπούτσια και τα κοσμήματά τους βρέθηκαν δίπλα στο πηγάδι, εκεί όπου τα άφησαν πριν πραγματοποιήσουν το άλμα θανάτου τους.

Τα δύο κορίτσια έκαναν τα πάντα μαζί και ντύνονταν με παρόμοια ρούχα. Οι γονείς τους δηλώνουν συντετριμμένοι και σοκαρισμένοι, αφού οι 17χρονες δεν είχαν δείξει κανένα σημάδι κατάθλιψης και εμφανίζονταν αρκετά ευτυχισμένες. Ωστόσο η αστυνομία ανακάλυψε ότι το ένα κορίτσι είχε χωρίσει πρόσφατα από το αγόρι της και η ψυχολογία της είχε επηρεαστεί σημαντικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης