Σάλος στην Τουρκία: Γυναικολόγος ανάγκαζε ασθενείς του να βλέπουν ταινίες πορνό μαζί του

male-gynecologist

Ο γυναικολόγος συνελήφθη έπειτα από μηνύσεις που κατέθεσαν εναντίον του δύο γυναίκες

Ένας από τους πλέον επιφανείς γυναικολόγους της Τουρκίας συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης, καθώς υποχρέωνε τις ασθενείς του να βλέπουν μαζί του ταινίες πορνό στην κλινική του στη συνοικία Νισάντασι της Κωνσταντινούπολης.

Πρόκειται για τον Φετζρί Σεβιλέν, κατά του οποίου κατέθεσαν μήνυση δύο γυναίκες. Ο ίδιος πάντως απέρριψε τους ισχυρισμούς στην κατάθεσή του στην αστυνομία, η οποία κατέσχεσε τους υπολογιστές και το τηλέφωνό του στο πλαίσιο των ερευνών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sabah, ο Σεβιλέν συνελήφθη χθες ως ύποπτος εγκλήματος, καθώς αποκαλύφθηκαν τηλεφωνικά μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου προς τις γυναίκες που τού έκαναν μήνυση,

Επίσης, σύμφωνα με τη δικαστική εντολή σύλληψης, ο γυναικολόγος έβαζε τις ασθενείς να παρακολουθούν ερωτικές ταινίες στην κλινική του, ενώ τους έκανε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με την προσωπική τους ζωή.

doctor

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

21146826

Όσο πιο χαμηλά τα ποσοστά συντηρητικών και Σοσιαλδημοκρατών τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα εσωκομματικών προστριβών -  Φήμες στους Σοσιαλδημοκράτες για το πολιτικό μέλλον της προέδρου Αντρέα Νάλες - Χωρίς άγχος οι Πράσινοι.

dna

Η θεραπεία εγκρίθηκε για παιδιά κάτω των δύο ετών με SMA, συμπεριλαμβανομένων όσων δεν έχουν ακόμη εκδηλώσει συμπτώματα, αλλά έχει γίνει η διάγνωση στο DNA τους - Η θεραπεία χορηγείται μια φορά και διορθώνει τη γενετική βλάβη του ασθενούς

3