Βίντεο: Είπαν να κάνουν το σαλόνι τους ρινγκ και ιδού τα αποτελέσματα

Βίντεο: Είπαν να κάνουν το σαλόνι τους ρινγκ και ιδού τα αποτελέσματα

Επηρεασμένοι προφανώς από τον θρύλο του σπορ, Φλόιντ Μεϊγουέδερ Τζ., είπαν να διοργανώσουν τον δικό τους πυγμαχικό αγώνα στο σαλόνι του σπιτιού τους

ds09gh
Δύο πιτσιρικάδες από το Σίδνεϊ προφανώς βαρέθηκαν να κάθονται στο σπίτι και αποφάσισαν να περάσουν εποικοδομητικά την ώρα τους. Άφησαν λοιπόν στην άκρη τα χειριστήρια της παιχνιδομηχανής και είπαν να εξασκήσουν τις πυγμαχικές τους ικανότητες.

Επηρεασμένοι προφανώς από τον θρύλο του σπορ, Φλόιντ Μεϊγουέδερ Τζ., είπαν να διοργανώσουν τον δικό τους πυγμαχικό αγώνα στο σαλόνι του σπιτιού τους με έπαθλο ενδεχομένως το χαρτζιλίκι της εβδομάδας. Με άγνοια κινδύνου και με τεράστια χαμόγελα ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους, ξεκινούν να πυγμαχούν χωρίς να περνάει καν από το μυαλό τους ο κίνδυνος που ελλοχεύει.

Πριν καν προλάβουν να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο, τα χαμόγελα εξαφανίζονται απότομα και η κατάσταση σοβαρεύει. Ο πιτσιρικάς με τη μπλε μπλούζα πιάνει εξαπίνης τον αντίπαλό του και με ένα εντυπωσιακό δεξί κροσέ τον βγάζει νοκ άουτ ρίχνοντάς τον πάνω στο παράθυρο. Πέφτει με το κεφάλι του πάνω στο τζάμι, το οποίο σπάει και τραυματίζεται.

Η εικόνα του πιτσιρικά να πέφτει με το κεφάλι στο παράθυρο είναι σοκαριστική. Αμέσως ο «δράστης» σταματά την κάμερα που καταγράφει την αναμέτρηση και σπεύδει να βοηθήσει τον αιμόφυρτο αντίπαλό του. Θα μπορούσε μπορεί εύκολα το χτύπημα αυτό να αποβεί μοιραίο. Τελικά ο πιτσιρικάς τη γλίτωσε με δέκα ράμματα που χρειάστηκε να κάνει στο μέτωπο…


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης