Βόρεια Θάλασσα: Συνεχίζει το ταξίδι του το ελληνικό τάνκερ που συγκρούστηκε με νορβηγική φρεγάτα

norway_frigate

Μετά τους απαιτούμενους ελέγχους 

Το ταξίδι του, προς τον τελικό προορισμό του, συνεχίζει μετά τους απαιτούμενους ελέγχους το ελληνικό τάνκερ που συγκρούστηκε με νορβηγική φρεγάτα τις πρώτες πρωινές ώρες της 8ης Νοεμβρίου 2018 στη Βόρεια Θάλασσα.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της «η Ομάδα Εκτάκτου Ανάγκης της διαχειρίστριας εταιρείας, βρισκόμενη σε διαρκή επικοινωνία με τον Καπετάνιο, τους αξιωματικούς και το πλήρωμα του M/T SOLA TS συνεργάστηκαν στενά με τις Νορβηγικές Αρχές προκειμένου να συνδράμουν άμεσα προς τη διερεύνηση των αιτίων του ατυχήματος. Επιπλέον, ο ελεγκτής του Νηογνώμονα πιστοποίησε τις περιορισμένης έκτασης ζημιές και εξεδόθη το απαιτούμενο πιστοποιητικό αξιοπλοΐας».

Το δεξαμενόπλοιο προγραμματίστηκε να αποπλεύσει προς τον προορισμό του τα ξημερώματα της 10ης Νοεμβρίου 2018, προκειμένου να παρασχεθεί για λόγους ασφάλειας στο πλήρωμα επαρκής χρόνος ανάπαυσης προ του απόπλου του πλοίου προς το λιμάνι εκφόρτωσης.

Η πλοιοκτήτρια εταιρεία «Tsakos Columbia Shipmanagement» ευχαριστεί τις τοπικές Νορβηγικές Αρχές και το σύνολο των υπηρεσιών υποστήριξης για την άκρως επαγγελματική και άμεση συνδρομή τους καθ’ όλη την διάρκεια του εν λόγω περιστατικού.

Η ανακοίνωση της εταιρείας 
anakoinwsh


norway_frigate-870x418
norway_frigate_4
norway_frigate_3
norway_frigate_2
norway_frigate

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Ναυτικός

Να σημειωθεί ο τύπος φρεγάτας, μην αγοράσουμε σακαρακες πού τα βυθίζει με τρακάρισμα ένα απλό εμπορικό πλοίο. Ωραία ενυσχημενη λαμαρίνα έχει.

Ε Λ Λ Η Ν Α Σ - ΣΟΥΗΔΙΑ

Και κλααάμα οι Νορβη-γίδες. Θα τα είχαν τσούξει πάλι ως συνήθως οι παλιομεθύστακες, και δεν έβλεπαν μπροστά τους

τρε

Μπράβο τσάκο! Βύθισε τους όλες τις φρεγάτες. Τους πουσ...δες Νορβηγούς με τις ΜΚΟ.

ΝΑΥΤΙΚΟΣ

ΩΡΕΣ ΑΝΑΠΑΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΟΜΗ ΚΑΛΟΟΟ.....

@

Καλή επιτυχία στο πλήρωμα. Πιστεύω ότι μπορούν εύκολα να κάνουν το 2-0.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης