Βίντεο: Σπιτονοικοκύρης στο Μιζούρι «πάγωσε» όταν πήγε να κάνει έξωση στον ενοικιαστή του

Βίντεο: Σπιτονοικοκύρης στο Μιζούρι «πάγωσε» όταν πήγε να κάνει έξωση στον ενοικιαστή του

Τα «κατοικίδια» του άνδρα τον άφησαν με το στόμα ανοικτό

kansas-city-missouri
Σοκ έπαθε ένας σπιτονοικοκύρης στο Μιζούρι την Τετάρτη 7/11 όταν πήγε να κάνει έξωση στον νοικάρη του, καθώς διαπίστωσε ότι μέσα στο σπίτι υπήρχαν επίσης και κάποια «κατοικίδια», που δεν τα λες και συνηθισμένα, με εξαίρεση ένα κουνέλι.

Μέσα στη μπανιέρα, λοιπόν, εντόπισε ένα τεράστιο αλιγάτορα, ενώ στο σπίτι κυκλοφορούσαν και δύο βόες συσφιγκτήρες!

Ο ενοικιαστής ονόματι Sean Casey προσπάθησε να καθησυχάσει τον ιδιοκτήτη λέγοντάς του πως ο βάρους σχεδόν 70 κιλών αλιγάτορας είναι «ήρεμος σαν κουτάβι», αλλά ο άνδρας κάλεσε αμέσως την αστυνομία καθώς επίσης και υπαλλήλους της υπηρεσίας ελέγχου ζώων για να απομακρύνουν τα «κατοικίδια».



Όπως αναφέρει η εφημερίδα Kansas City Star, ένας ειδικός μετακίνησε τον μήκους 2 μέτρων αλιγάτορα χωρίς να δημιουργηθούν δυσάρεστες καταστάσεις.

Κλείσιμο
Ο Sean Casey απέκτησε τον αλιγάτορα πριν από τέσσερα χρόνια, όπως είπε. Τον έχει ονομάσει Catfish, ενώ τον περιγράφει ως «μια μεγάλη χαριτωμένη σαύρα»!

Τώρα θα πρέπει να μείνουν για ένα διάστημα χώρια, καθώς ο Catfish μεταφέρθηκε προσωρινά στον ομοσπονδιακό οργανισμό Monkey Island Rescue and Sanctuary που είναι αφιερωμένος στη διάσωση ανεπιθύμητων και εγκαταλελειμμένων εξωτικών ζώων, στο Greenwood. Όσο για τους δύο βόες και το κουνέλι, αυτά μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο ζώων του Κάνσας Σίτι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης