Η κοπέλα του δεν ήθελε να κάνουν σεξ κι αυτός τη βίασε

Η κοπέλα του δεν ήθελε να κάνουν σεξ κι αυτός τη βίασε

Το ζευγάρι καυγάδισε, και γύρω στις 4 το πρωί ο 26χρονος προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί της - Εκείνη του το αρνήθηκε τουλάχιστον 10 φορές, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της και τότε τη βίασε

ραπε
Ένας 26χρονος από το Davie της Φλόριντα συνελήφθη την Πέμπτη 1/11 καθώς κατηγορείται για το βιασμό της φίλης του, όπως έγινε γνωστό από το αστυνομικό τμήμα του Γκέινσβιλ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι αρχές, ο Johnathan Adam Santiago βίασε την σύντροφό του και την έπιασε από το λαιμό καθώς εκείνη επέμενε πως δεν ήθελε να κάνει έρωτα μαζί του.

Το περιστατικό συνέβη στις 25 Σεπτεμβρίου, όταν ο 26χρονος είχε επισκεφθεί την φίλη του στο σπίτι της στο Γκέινσβιλ.

Το ζευγάρι καυγάδισε, και γύρω στις 4 το πρωί ο 26χρονος προσπάθησε να κάνει σεξ μαζί της. Εκείνη του το αρνήθηκε τουλάχιστον 10 φορές, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της και τότε τη βίασε.

Αργότερα εκείνη τη μέρα, καυγάδισαν και πάλι, με τον 26χρονο να την πετά στο πάτωμα και να την αρπάζει από το λαιμό, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η κοπέλα στην αστυνομία.

Ο Santiago Gonzalez κατηγορείται για σεξουαλική βιαιοπραγία, για οικιακή βιαιοπραγία και παρακώλυση δικαιοσύνης. Συνελήφθη και κρατείται στη φυλακή της Κομητείας Alachua με την εγγύηση να έχει οριστεί στα 45.000 δολάρια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης