ΗΠΑ: Σιωπηλός και... ακριβοθώρητος ο Τραμπ την ημέρα των ενδιάμεσων εκλογών

ΗΠΑ: Σιωπηλός και... ακριβοθώρητος ο Τραμπ την ημέρα των ενδιάμεσων εκλογών

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε ότι θα περάσει τη σημερινή ημέρα των ενδιάμεσων εκλογών μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας – Ακόμη και ο λογαριασμός του στο... twitter έμεινε σιωπηλός

Trump-rally
Παρότι τις τελευταίες ημέρες μετείχε σε αλλεπάλληλες προεκλογικές εμφανίσεις, η σημερινή, ημέρα των ενδιάμεσων εκλογών, ενδέχεται να είναι από τις σπάνιες που ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ σκοπεύει να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η τελευταία του εικόνα προέρχεται από την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο, τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά και τις προεκλογικές ομιλίες σε Οχάιο, Ιντιάνα και Μισούρι, ενώ μέχρι κι ο συνήθως ...«λαλίστατος» λογαριασμός του στο twitter είναι -μέχρι στιγμής τουλάχιστον- σιωπηλός.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως και η σύζυγός του Μελάνια, έχουν ήδη ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα εδώ και εβδομάδες, ψηφίζοντας στη Νέα Υόρκη με επιστολική ψήφο.

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, ο πρόεδρος θα περάσει την ημέρα του κάνοντας διάφορα τηλεφωνήματα, θα παρακολουθεί την εκλογική διαδικασία και θα συναντηθεί με τους συνεργάτες του.

Ο Τραμπ, μαζί με φίλος και συγγενείς, θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα στον Λευκό Οίκο.


Κρατά... αποστάσεις ασφαλείας

Πάντως, ο Τραμπ προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις από μία ενδεχόμενη ήττα των Ρεπουμπλικανών, στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Στόχος είναι να μην επιβαρυνθεί το πολιτικό του προφίλ από μια τέτοια εξέλιξη.

Κλείσιμο
Αν και έχει δηλώσει ότι στόχος είναι η νίκη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στη Γερουσία, το αποτέλεσμα θα καθορίσει πολλά ζητήματα, ακόμη και το πολιτικό του μέλλον.

«Κατά μία έννοια, εγώ είμαι στο ψηφοδέλτιο» είπε στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο Κλίβελαντ, σε μια από τις τελευταίες προεκλογικές ομιλίες του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης