Αναγκαστική προσγείωση Boeing - Ράγισε παράθυρο

Αναγκαστική προσγείωση Boeing - Ράγισε παράθυρο

Σε συναγερμό οι αρχές στο αεροδρόμιο του Κράσνογιαρσκ της Ρωσίας

rosia_plane
Πανικός επικράτησε στην πτήση Boeing 737 με 166 επιβάτες και 8 μέλη του πληρώματος, της αεροπορικής εταιρείας NordStar, καθώς προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση λόγω ραγίσματος στο τζάμι του πιλοτηρίου.

«Boeing της αεροπορικής εταιρείας NordStar, που απογειώθηκε από το Novosibirsk με προορορισμό την κινεζική πόλη Sanya, ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο Krasnoyarsk λόγω ρωγμής στο παρμπρίζ. Υπάρχουν 173 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος. Το αεροπλάνο κάνει κύκλους, καίει καύσιμο. Σας ευχόμαστε μια απαλή προσγείωση» ανέφερε ένας χρήστης στο Twitter.

Όπως αναφέρει ο ρωσικός ιστότοπος Russian Aviation, η απόφαση για την προσγείωση οφείλεται σε ρωγμή που εντοπίστηκε στον ανεμοθώρακα του αεροσκάφους, γεγονός που ανάγκασε τον πιλότο να προσγειώσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Κρασνογιάρσκ.

Στην πτήση της Nordstar επέβαιναν  επιβάτες και πλήρωμα, οι οποίοι βίωσαν τον τρόμο στον αέρα, όταν αντί για τον προορισμό τους, την Σάνυα της Κίνας, βρέθηκαν σε άλλο αεροδρόμιο προκειμένου να επιδιορθωθεί η βλάβη.

erport
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης