Αστυνομικός πήγε με... ελικόπτερο να αγοράσει κοτόπουλο από τα KFC

Αστυνομικός πήγε με... ελικόπτερο να αγοράσει κοτόπουλο από τα KFC

Απίστευτο περιστατικό στη Νότια Αφρική - Γλαφυρή περιγραφή από αυτόπτη μάρτυρα

heli_main
Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αυτοκίνητο ή μηχανή. Κάποιοι πιο... οικολόγοι, πηγαίνουν με ποδήλατο, άλλοι πάλι και ανάλογα την απόσταση με τα πόδια. Ένας αστυνομικός, ωστόσο, στη Νότια Αφρική «παρέκαμψε» τις τυπικές διαδικασίες, χρησιμοποιώντας... ελικόπτερο για να μεταβεί σε ένα κατάστημα KFC και να αγοράσει μία μερίδα... κοτόπουλο!

Ο αστυνομικός είναι πιλότος του ελικοπτέρου και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των «ειδικών», πρέπει να... πεινούσε πάρα πολύ για να χρησιμοποιήσει το ελικόπτερο της αστυνομίας. Η ενέργειά του, όπως ήταν φυσικό, δεν πέρασε απρατήρητη και παρ' ότι ο ίδιος ικανοποίησε την πείνα του, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην αρμόδια υπηρεσία.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε όλο το σκηνικό και τράβηξε φωτογραφίες. «Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο πάρκινγκ του KFC, άνοιξε η πόρτα και από μέσα πήδηξε ένας ένστολος», τόνισε αρχικά ο μάρτυρας και συμπλήρωσε: «Ο άντρας μπήκε στο μαγαζί και λίγη ώρα μετά επέστρεψε, κάθισε στο πηδάλιο και... πέταξε μακριά».

Το απίστευτο αυτό περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Κομάνι, πρώην Κουίνσλαντ. Το αξιοσημείωτο πάντως είναι, ότι ο πιλότης της αστυνομίας, αν και βιαστικός, είχε την υπομονή να καθίσει κανονικά στην ουρά, μέχρι να παραλάβει τη μερίδα του.

heli_in
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης