Μποξέρ «τα παίρνει» στο ρινγκ και επιτίθεται... στον προπονητή του!

Μποξέρ «τα παίρνει» στο ρινγκ και επιτίθεται... στον προπονητή του!

Ο Γεωργιανός Λεβάν Σόνια προφανώς δεν έμαθε ποτέ να χάνει

levan
Το να ξεσπάσει την οργή του ένας μποξέρ για μια υποτιθέμενη αδικία που θεωρεί ότι γίνεται στο πρόσωπό του δεν είναι κάτι σπάνιο στο συγκεκριμένο άθλημα. Το μποξ είναι εξάλλου ένα βίαιο σπορ, και τα νεύρα των αθλητών είναι συχνά τεντωμένα μετά από αλλεπάλληλους γύρους άγριου ξύλου.

Ο «αθώος» που συνήθως τις... μαζεύει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο διαιτητής, του οποίου οι αποφάσεις επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση του αγώνα.

Για τον Γεωργιανό μποξέρ Λεβάν Σόνια όμως, ο υπεύθυνος για την ήττα του (την 12η της καριέρας του) προχθές το βράδυ στη Σόφια δεν ήταν άλλος από τον προπονητή του, εναντίον του οποίου στράφηκε αμέσως μόλις άκουσε την απόφαση των κριτών.

Στο κλιπ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Σόνια εμφανίζεται να ρίχνει γροθιά στον προπονητή του, την ώρα που ο ίδιος βρίσκεται στο εσωτερικό του ρινγκ και ο δεύτερος στα σχοινιά. Η επίθεση αιφνιδιάζει τον προπονητή, που αρχικά απομένει να κοιτάζει αποσβολωμένος τον αθλητή, ενώ στη συνέχεια ανταποδίδει με μια σφαλιάρα. Ο Γεωργιανός όμως τον ξαναχτυπά, με αποτέλεσμα ο άνδρας να κινδυνεύει να πέσει από τα σχοινιά.

Ευτυχώς στη συνέχεια παρενέβη ο διαιτητής, συγκρατώντας τον οξύθυμο Γεωργιανό που προφανώς δεν έμαθε ποτέ να χάνει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης