Σοκ στις ΗΠΑ: Σκότωσε τη φίλη του και τον γιο της γιατί δεν τον άφηναν να δει ποδόσφαιρο στην τηλεόραση

Σοκ στις ΗΠΑ: Σκότωσε τη φίλη του και τον γιο της γιατί δεν τον άφηναν να δει ποδόσφαιρο στην τηλεόραση

Στην κατάθεσή του ανέφερε πως όλα ξεκίνησαν από μια έντονη λογομαχία που είχε με την φίλη του όταν άλλαξε κανάλι στην τηλεόραση για να παρακολουθήσει αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου

bs-md-ci-shooting
Τραγική κατάληξη είχε ο καυγάς που ξεκίνησε ανάμεσα σε ένα ζευγάρι με αντικείμενο διαμάχης έναν αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου που έπαιζε η τηλεόραση.

Ο Tyrone Terell Johnson συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής 21/10 και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για το φόνο της συντρόφου του και του γιού της, που ζούσαν μαζί σε διαμέρισμα τον τελευταίο χρόνο.

Ο 42χρονος ήταν αυτός που κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει ότι δέχθηκε επίθεση μέσα στο διαμέρισμά του στην Τάμπα, όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο FOX13.

Στην κατάθεσή του ανέφερε πως όλα ξεκίνησαν από μια έντονη λογομαχία που είχε με την φίλη του όταν άλλαξε κανάλι στην τηλεόραση για να παρακολουθήσει αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια, όπως είπε, πήγε στην κρεβατοκάμαρα και άρχισε να μαζεύει τα προσωπικά του αντικείμενα για να φύγει από το διαμέρισμα.

Άρχισε να πακετάρει τα ρούχα του όταν η φίλη του πήγε στην κρεβατοκάμαρα και συνέχισε να τον κατσαδιάζει.

Στο δωμάτιο έσπευσε και ο 10χρονος γιος της ο οποίος τον πλησίασε και τον κατηγόρησε πως χτύπησε τη μητέρα του. Τότε ο Johnson έσπρωξε το παιδί, άρπαξε το περίστροφό του και άρχισε να πυροβολεί την φίλη του, ενώ στη συνέχεια σκότωσε και το αγόρι που επέστρεψε στο δωμάτιο όταν άκουσε πυροβολισμούς.

Κλείσιμο
Μια γειτόνισσά του ζευγαριού δήλωσε σοκαρισμένη από το φονικό καθώς η κόρη της έπαιζε με το νεαρό αγόρι.

«Έχασε έναν φίλο που έμενε πολύ κοντά μας. Δεν ξέρει για ποιο λόγο συνέβη αυτό. Αν αισθάνεσαι πως έχεις πρόβλημα, μην ξεσπάς στα παιδιά. Νομίζω ότι είναι το πιο λυπηρό πράγμα που μπορεί να συμβεί σε μια οικογένεια», είπε στο FOX 13.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης