Απίστευτη «γκάφα» στην Αυστραλία: Η πρεσβεία των ΗΠΑ έστειλε πρόσκληση για... πιτζάμα πάρτι γατών!

Απίστευτη «γκάφα» στην Αυστραλία: Η πρεσβεία των ΗΠΑ έστειλε πρόσκληση για... πιτζάμα πάρτι γατών!

Μέχρι και η αμερικανική πρεσβεία στη Νέα Ζηλανδία «τρόλαρε» την αμερικανική διπλωματία στην Κανμπέρα - Η γάτα με την μπλε πιτζάμα-μπουρνούζι και τα... cookies στο πιάτο, έγινε το... πρόσωπο της ημέρας στην άλλη άκρη του πλανήτη

cat
Τα πιτζάμα πάρτι «καθιερώθηκαν» τις προηγούμενες δεκαετίες ως μία μορφή διασκέδασης -κυρίως- των κοριτσιών. Στην πορεία εξελίχθηκαν, καθώς έγιναν η «καλή δικαιολογία» για τις έφηβες να... το σκάσουν... επισήμως από το σπίτι. Στην Αυστραλία, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, στο... αμερικανικό έδαφος της Αυστραλίας, το «πιτζάμα πάρτι» πέρασε σε άλλη... διάσταση. Όχι μόνο «ξέφυγε» από το στενό πλαίσιο της -δεδομένης- συμμετοχής κοριτσιών, αλλά πέρασε στο... ζωικό βασίλειο και συγκεκριμέα σε... γάτες και μάλιστα πήγε πολλά βήματα παραπάνω, καθώς το προσκλητήριο στους καλεσμένες έφτασε μέσω του mail της αμερικάνικης πρεσβείας, με την επίσημη σφραγίδα των ΗΠΑ να του προσδίδει μία -σίγουρα- διαφορετική αίγλη.

Συγχωρέστε την άγνοια του συντάκτη, αλλά στο ρεπορτάζ αυτό προσθέσαμε δύο στοιχεία γνώσης στη «φαρέτρα» των εμπειριών για το μέλλον. Πρώτον, ότι -ναι- υπάρχουν «πιτζάμα πάρτι γατών». Δεύτερον, ότι ακόμα και στα πιο οργανωμένα κράτη, γίνονται... στραβές!

Η πρόσκληση για το πιτζάμα πάρτι των -κατά τα άλλα- συμπαθέστατων γατών προήλθε όντως και με κάθε επισημότητα από την αμερικανική πρεσβεία στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα της Αυστραλίας, την Κανμπέρα. Το μήνυμα φυσικά, δεν αφορούσε κάποια... εκδήλωση της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής. Ήταν ένα... fake μήνυμα, το οποίο εστάλη κατά λάθος, με συνέπεια η πρεσβεία των ΗΠΑ στην αυστραλιανή πρωτεύουσα να απολογείται τόσο στους... προσκεκλημένους, όσο και στην ηγεσία του State Department.


Όσο για την πρόσκληση; Ήταν μία σκέτη... γλύκα! Ένα γατάκι με... πιτζάμα-μπουρνούζι, να... κρατά ένα πιάτο με cookies και να «υπογράφει» το μήνυμα... «cat pajama-jam»!

Κλείσιμο
Το ακόμη καλύτερο σε αυτήν την υπέροχη, αν και ψεύτικη ιστορία, είναι ότι οι περισσότεροι από τους «προσκεκλημένους» απογοητεύθηκαν πολύ όταν έλαβαν το απολογητικό μήνυμα της αμερικανικής πρεσβείας στην Κανμπέρα, με το οποίο ενημερώθηκαν ότι ήταν... fake invitation! Μάλιστα κάποιοι έστειλαν και μηνύματα-απαντήσεις, γράφοντας χαρακτηριστικά: Ποτέ μην απολογείστε για ένα πάρτι «cat pajama-jam!

Ακόμη και η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Νέα Ζηλανδία «τρόλαραν» τους συναδέλφους στην Κανμπέρα, «ανεβάζοντας» στο Twitter την ανάρτηση που ακολουθεί:


Οι πληροφορίες ότι τελικά διοργανώθηκε πιτζάμα-πάρτι γατών εκτός... πρεσβείας, ελέγχονται ως ανακριβείς...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης