«Τρελό» γέλιο στο Twitter για τον πίνακα που κρέμασε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο

«Τρελό» γέλιο στο Twitter για τον πίνακα που κρέμασε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο

Ο πίνκας «The Republican Club», έργο του Άντι Τόμας, στον οποίο φαίνεται ο Τραμπ να απολαμβάνει το ποτό του συντροφιά με προέδρους του παρελθόντος

20177058
Ένα τυχαίο πλάνο ήταν αρκετό για να ξεσπάσει σε ορυμαγδό γέλιου του Twitter με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ και έναν πίνακα ζωγραφικής - αποθέωση του κιτς.

Ο πίνκας «The Republican Club», έργο του Άντι Τόμας, στον οποίο φαίνεται ο Τραμπ να απολαμβάνει το ποτό του συντροφιά με τους προέδρους του παρελθόντος… Ρόναλντ Ρίγκαν, Ρίτσαρντ Νίξον και Αβραάμ Λίνκολν, να κοσμεί τους τοίχους του Προεδρικού Μεγάρου.

Τα πλάνα με τον πίνακα εμφανίστηκαν στην εκπομπή «60 λετπά» του CBS, στο οποίο παραχώρησε συνέντευξη την Κυριακή ο Ντόναλντ Τραμπ.

donald


Ερασιτέχνες κριτικοί τέχνης άστραψαν και βρόντηξαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χαρακτηρίζοντας τον πίνακα, «κακόγουστο» και «βλάσφημο», ενώ άλλοι έκαναν λόγο για την πολιτική εκδοχή της σειράς ελαιογραφιών με τίτλο «Σκύλοι που παίζουν πόκερ» του Cassius Marcellus Coolidge. 

Κλείσιμο
Ο καλλιτέχνης, Άντι Τόμας, αποκάλυψε ότι ο πίνακας είναι δώρο του Ρεπουμπλικανού γερουσιαστή, Ντάρελ Ίσα, που δηλώνει φαν του ζωγράφου.

Πάντως το Twitter ξεσάλωσε!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης