Βίντεο: Ντόναλντ Τραμπ και Κάνιε Γουέστ αγκαλιά στο οβάλ γραφείο!

Βίντεο: Ντόναλντ Τραμπ και Κάνιε Γουέστ αγκαλιά στο οβάλ γραφείο!

Τι δήλωσε ο διάσημος ράπερ για τον εμπορικό πόλεμο με την Κίνα και για την κατοχή και χρήση όπλων - «Αγαπώ αυτόν τον τύπο», τόνισε ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν για τον ρεπουμπλικανό πρόεδρο

000_19Y3J4
Ακούει μουσική ραπ ο πρόεδρος; Μάλλον όχι. Παρόλα αυτά, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει βρει στο πρόσωπο του γνωστού ράπερ και συζύγου της Κιμ Καρντάσιαν, Κανιέ Γουέστ, έναν από τους φανατικότερους επιφανείς υποστηρικτές του. Ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος υποδέχθηκε την Πέμπτη στο οβάλ γραφείο τον Κάνιε Γουέστ, με τον οποίο συζήτησε για όλα τα τρέχοντα θέματα, ενώ ο διάσημος ράπερ αγκάλιασε τον Αμερικανό πρόεδρο, ενώ καθόταν στην προεδρική καρέκλα!

Το βίντεο που ακολουθεί είναι ενδεικτικό της ατμόσφαιρας που επικράτησε στη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κάνιε Γουέστ:



Ο Κάνιε Γουέστ στις δηλώσεις του έθιξε τον «οικονομικό-εμπορικό πόλεμο» μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, λέγοντας ότι «αν παράγουμε τα πάντα στην Κίνα, θα έχουμε πρόβλημα στην Αμερική».

Κλείσιμο
Ο διάσημος ράπερ εξέφρασε την άποψή του και για το φλέγον ζήτημα της κατοχής και χρήσης όπλων. Όπως υποστήριξε: «Το πρόβλημα δεν είναι τα νόμιμα όπλα. Τα παράνομα όπλα είναι το πρόβλημα. Έχουμε το δικαίωμα να κουβαλάμε όπλα».

Ο Τραμπ από την πλευρά του είπε ότι ο Κάνιε Γουέστ είναι ένας από τους καλύτερους φίλους του, ενώ χαμογελούσε γεμάτος ικανοποίηση για την παρουσία του γνωστού ράπερ στον Λευκό Οίκο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Κάνιε Γουέστ ακούστηκε να λέει: «Αγαπώ αυτόν τον τύπο που κάθεται εδώ» και αμέσως σηκώθηκε όρθιος και «έδωσε» μία μεγάλη αγκαλιά στον Ντόναλντ Τραμπ, ενώ ο πρόεδρος καθόταν στην πολυθρόνα του, στο οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου.

don_kan
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης