Μασκοφόροι απήγαγαν τον νεώτερο δισεκατομμυριούχο της Αφρικής

tanzania

Η αστυνομία, σε συνεργασία με διεθνείς μυστικές υπηρεσίες, προχώρησαν στην προσαγωγή τριών ατόμων - Άγνωστο το κίνητρο των απαγωγέων

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και την απελευθέρωση του 43χρονου Αφρικανού δισεκατομμυριούχου, Mohammed Dewji έχουν ξεκινήσει οι αρχές της Τανζανίας, σε συνεργασία με διεθνείς οργανώσεις και μυστικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο 43χρονος επιχειρηματίας, που έγινε γνωστός ως ο νεώτερος δισεκατομμυριούχος στην Αφρική, εγκλωβίστηκε από ομάδα ένοπλων μασκοφόρων στην πρωτεύουσα της Τανζανίας, Dar es Salaam, οι οποίοι τον απήγαγαν και τον μετέφεραν σε άγνωστο σημείο.

Ο Mohammed Dewji απήχθη έξω από το γυμναστήριο μεγάλου ξενοδοχείου, όπου ο 43χρονος Αφρικανός επιχειρηματίας είχε μεταβεί με βάση την καθημερινή του ρουτίνα.

Η αστυνομία, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, προχώρησε στην προσαγωγή τριών ατόμων, οι δύο εκ των οποίων φέρονται να έχουν άλλη υπηκοότητα, τα οποία, σύμφωνα με πηγές, εμπλέκονται στην υπόθεση απαγωγής του 43χρονου δισεκατομμυριούχου.

Το κίνητρο της απαγωγής δεν έχει διευκρινιστεί, καθώς αναμένεται η πρώτη επικοινωνία των απαγωγέων με τις αρχές της Τανζανίας.

Ο Mohammed Dewji συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους, καθώς η αξία της περιουσίας του εκτιμάται στο 1,5 δισ. δολάρια. Είναι, μάλιστα, ο μοναδικός δισεκατομμυριούχος στην Τανζανία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fashion

Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, οι μεγάλες αυτές εταιρείες ένδυσης, όπως επίσης ο κολοσσός των θαλάσσιων μεταφορών Maersk, υπέγραψαν, στο περιθώριο της 24ης Συνδιάσκεψης του ΟΗΕ για το κλίμα (COP24) στην Πολωνία αυτήν την «χάρτα της βιομηχανίας της μόδας υπέρ της ανάληψης δράσης για το κλίμα»

un

Οι δολοφονίες «διαπράττονται όλο και περισσότερο» από το «οργανωμένο έγκλημα» αλλά μερικές φορές χρηματοδοτούνται από «διεθνείς επιχειρήσεις» που εργάζονται ειδικότερα στον τομέα των ορυχείων, δήλωσε ο εισηγητής λίγες μέρες πριν από την παρουσίαση στον ΟΗΕ μιας έκθεσης σχετικής με την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε 140 χώρες

new_york

Απίστευτο περιστατικό στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης - Πεσμένη στο πάτωμα με πέντε αστυνομικούς από πάνω της, ένας εκ των οποίων είχε αρπάξει το μωρό και το τραβούσε με μανία σαν να ήταν κούκλα