Έπιασαν ληστή τράπεζας επειδή του έπεσε το λαχείο του!

345745674

Σύμφωνα με τις επίσημες αναφορές, ένας πράκτορας του FBI εντόπισε ένα λαχείο που, όπως διαπίστωσε παρακολουθώντας βίντεο από τις κάμερες ασφάλειας, είχε πέσει από την τσέπη του δράστη στις 28 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της ληστείας της τράπεζας Chase στο Palatine

Οι αρχές στο Ιλινόις αποκάλυψαν τον τρόπο με τον οποίο έφτασαν στη σύλληψη ενός άνδρα που λήστεψε μια τράπεζα στα προάστια του Σικάγο.

Σύμφωνα με τις επίσημες αναφορές, ένας πράκτορας του FBI εντόπισε ένα λαχείο που, όπως διαπίστωσε παρακολουθώντας βίντεο από τις κάμερες ασφάλειας, είχε πέσει από την τσέπη του δράστη στις 28 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της ληστείας της τράπεζας Chase στο Palatine.

Οι πράκτορες ανακάλυψαν ότι το λαχείο είχε αγοραστεί από ένα βενζινάδικο που βρίσκεται σε κοντινή γειτονιά και εν συνεχεία χρησιμοποίησαν τις κάμερες ασφάλειας του καταστήματος για να εντοπίσουν τον αγοραστή, ο οποίος είχε αγοράσει και κάποια άλλα λαχεία που είχαν νικήσει από άλλο βενζινάδικό. Αφού λοιπόν ταυτοποίησαν τον άνδρα και το αυτοκίνητό του, έστειλαν σχετικό σήμα στην τοπική αστυνομία η οποία το βράδυ της Τρίτης 2/10 τον σταμάτησε για έλεγχο στο Arlington Heights.

Ο δράστης ονομάζεται Dexter Riley, είναι 38 χρόνων και συνελήφθη με την κατηγορία της ληστείας της τράπεζας, από την οποία απέσπασε 8.200 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

1044691920

Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε την Τρίτη ότι ξεκινά η τοποθέτηση αμερικανικών φυλακίων-παρατηρητηρίων στην Βόρειο Συρία με πραγματικό σκοπό την προστασία των Κούρδων του YPG από νέες επιθέσεις των τουρκικών δυναμεων