Έπιασαν ληστή τράπεζας επειδή του έπεσε το λαχείο του!

345745674

Σύμφωνα με τις επίσημες αναφορές, ένας πράκτορας του FBI εντόπισε ένα λαχείο που, όπως διαπίστωσε παρακολουθώντας βίντεο από τις κάμερες ασφάλειας, είχε πέσει από την τσέπη του δράστη στις 28 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της ληστείας της τράπεζας Chase στο Palatine

Οι αρχές στο Ιλινόις αποκάλυψαν τον τρόπο με τον οποίο έφτασαν στη σύλληψη ενός άνδρα που λήστεψε μια τράπεζα στα προάστια του Σικάγο.

Σύμφωνα με τις επίσημες αναφορές, ένας πράκτορας του FBI εντόπισε ένα λαχείο που, όπως διαπίστωσε παρακολουθώντας βίντεο από τις κάμερες ασφάλειας, είχε πέσει από την τσέπη του δράστη στις 28 Σεπτεμβρίου κατά τη διάρκεια της ληστείας της τράπεζας Chase στο Palatine.

Οι πράκτορες ανακάλυψαν ότι το λαχείο είχε αγοραστεί από ένα βενζινάδικο που βρίσκεται σε κοντινή γειτονιά και εν συνεχεία χρησιμοποίησαν τις κάμερες ασφάλειας του καταστήματος για να εντοπίσουν τον αγοραστή, ο οποίος είχε αγοράσει και κάποια άλλα λαχεία που είχαν νικήσει από άλλο βενζινάδικό. Αφού λοιπόν ταυτοποίησαν τον άνδρα και το αυτοκίνητό του, έστειλαν σχετικό σήμα στην τοπική αστυνομία η οποία το βράδυ της Τρίτης 2/10 τον σταμάτησε για έλεγχο στο Arlington Heights.

Ο δράστης ονομάζεται Dexter Riley, είναι 38 χρόνων και συνελήφθη με την κατηγορία της ληστείας της τράπεζας, από την οποία απέσπασε 8.200 δολάρια.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

real_estate

Ρώσοι ολιγάρχες, Άραβες συμμορίτες, μαφιόζοι και διεθνείς τρομοκράτες φέρονται να έχουν «φουσκώσει» τις τιμές των ακινήτων στη Γερμανία, προκειμένου να νομιμοποιήσουν το «μαύρο χρήμα» που έχουν στη διάθεσή τους