Νεαρή Λονδρέζα που πουλά την παρθενιά της στο διαδίκτυο έλαβε «προσφορά» από παίκτη της Manchester United!

Νεαρή Λονδρέζα που πουλά την παρθενιά της στο διαδίκτυο έλαβε «προσφορά» από παίκτη της Manchester United!

Αλλοι υποψήφιοι αγοραστές περιλαμβάνουν έναν τραπεζίτη της Γουολ Στριτ και έναν Γερμανό επιχειρηματία - Η υψηλότερη προσφορά ξεπερνά το 1 εκατομμύριο!

sexy-body
Έναν αρκετά αντισυμβατικό - και για κάποιους ανήθικο - τρόπο επέλεξε μια νεαρή κοπέλα από το Λονδίνο, για να εξασφαλίσει τα απαιτούμενα κεφάλαια προκειμένου να σπουδάσει, να βοηθήσει τους δικούς της και να ταξιδέψει στον κόσμο.

Η 19χρονη Έιμι προσέγγισε ένα γερμανικό site που βγάζει σε δημοπρασία την παρθενιά νεαρών γυναικών από όλον τον κόσμο, ώστε να διασφαλίσει ότι η πρώτη σεξουαλική επαφή της με άντρα θα είναι εξαιρετικά προσοδοφόρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sputnik, αρκετοί υποψήφιοι αγοραστές έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για να περάσουν μια καυτή βραδιά με τη 19χρονη, υποβάλλοντας προσφορές που ξεπερνούν μάλιστα και το 1 εκατομμύριο δολάρια. Η κοπέλα περιγράφει τον εαυτό της ως «επιβεβαιωμένη παρθένα», πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χορηγήσει πιστοποιητικό γιατρού αναφορικά με την άθικτη κατάσταση του υμένα της. Επίσης, όπως αναφέρει στη σελίδα της, έχει τη δυνατότητα να παρουσιάσει στον αγοραστή βεβαίωση από ψυχίατρο που επιβεβαιώνει ότι έχει σώας τας φρένας.

«Το σκεφτόμουν καιρό. Είναι μια αληθινά σπουδαία ευκαιρία να αλλάξω τη ζωή μου προς το καλύτερο και να βοηθήσω την οικογένειά μου, όπως με έχουν βοηθήσει οικονομικά και εκείνοι στο παρελθόν. Μου αρέσει πολύ η ιδέα να κάνω ταξίδια και να πληρώσω μόνη μου τις σπουδές μου», αναφέρει η Έιμι στη σελίδα της. Όπως επισημαίνει μάλιστα, το άτομο που θα επιλέξει δεν θα είναι απαραίτητα εκείνο με την μεγαλύτερη προσφορά, αλλά ο άνδρας που θα της εμπνεύσει περισσότερη εμπιστοσύνη.

Σε βίντεο που ανέβασε πρόσφατα η νεαρή ισχυρίζεται ότι μέχρι στιγμής έχει βγει τρία ραντεβού με υποψήφιους αγοραστές, και πιο συγκεκριμένα με έναν τραπεζίτη της Γουολ Στριτ, έναν Γερμανό επιχειρηματία και έναν παίκτη της Manchester United. Αν και οι τρεις άνδρες έχουν υποβάλλει προσφορά, η ίδια διστάζει ακόμα να αποφασίσει, αφού όπως λέει περιμένει κάτι με... ακόμα καλύτερη προοπτική.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης