Ο πρώτος γκέι γάμος στην ιστορία της βρετανικής μοναρχίας είναι γεγονός!

Ο πρώτος γκέι γάμος στην ιστορία της βρετανικής μοναρχίας είναι γεγονός!

Ο ξάδερφος της Βασίλισσας Ελισάβετ, Ιβάρ Μαουντμπάτεν, παντρεύτηκε τον αγαπημένο του - Στην εκκλησία τον συνόδευσε η πρώην σύζυγος και τα τρία παιδιά τους - Το ζευγάρι σκέφτεται να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον «μήνα του μέλιτος»

Mountbatten
Ήταν ένας βασιλικός γάμος διαφορετικός από όλους τους άλλους. Για πρώτη φορά στην ιστορία της βρετανικής μοναρχίας, τα βασιλικά ανάκτορα έζησαν ένα γκέι γάμο.

Ο λόγος για τον ξάδερφο της Βασίλισσας Ελισάβετ, Λόρδο Ιβάρ Μάουντμπατεν, ο οποίος ενώθηκε με τα δεσμά του με τον αγαπημένο του επί επί σειρά ετών Τζέιμς Κόιλ.

Το νιόπαντρο ζευγάρι σκέφτεται να κάνει «μήνα του μέλιτος» στην Ελλάδα ή την Κροατία- ο προορισμός δεν έχει ακόμη αποφασιστεί - μέσα στους επόμενους μήνες, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Πριν από δύο χρόνια κι ενώ έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο, ο Iβάρ παραδέχτηκε δημοσίως ότι είναι ομοφυλόφιλος κι ότι έχει σχέση με τον Τζέιμς.

Ο Λόρδος Μάουντμπατεν, απόγονος της βασίλισσας Βικτόρια και τρίτος ξάδερφος της Βασίλισσας Ελισάβετ, παντρεύτηκε τον αγαπημένο του σε ιδιωτικό παρεκκλήσι, στην έπαυλή του στο Ντέβον.

Στη γαμήλια τελετή έδωσαν το παρών η οικογένεια και καλοί φίλοι του ζευγαριού, ενώ δεν έλειψαν οι τρεις κόρες του από τον προηγούμενο γάμο του.

Κλείσιμο
Σε δηλώσεις του βρετανική εφημερίδα «DailyMail» ο ξάδερφος της Βασίλισσας Ελισάβετ είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι οι καλοί φίλοι μου έχουν αποδεχθεί τον Τζέιμς...Για να είμαι απολύτως ειλικρινής, δεν είμαι άνετος που ζω με έναν άνδρα. Έχω ζήσει ολόκληρη τη ζωή μου ως ετεροφυλόφιλος. Ήξερα από την ηλικία των οκτώ ότι με έλκυαν οι άνδρες. Σίγουρα πιστεύω ότι είναι θέμα γονιδίων. Ή είσαι ομοφυλόφιλος ή δεν είσαι».

Μάλιστα, δεν δίστασε να πει πως ο δεύτερος γάμος ήταν δική του ιδέα: «Ήθελα πραγματικά να το κάνω για τον Τζέιμς. Δεν έχει παντρευτεί. Εγώ δεν είχα ανάγκη να παντρευτώ γιατί το έχω κάνει και έχω τρία υπέροχα παιδιά. Αλλά, νομίζω ότι είναι σημαντικό γι ‘αυτόν», πρόσθεσε.

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο,η πρώην σύζυγος και μητέρα των παιδιών του, Πένι, αποφάσισε να τον συνοδεύσει στην εκκλησία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης