Χαμένοι στη... μετάφραση: Τατουατζής ξεγελούσε τουρίστες και έγραφε χυδαίες φράσεις πάνω τους

Χαμένοι στη... μετάφραση: Τατουατζής ξεγελούσε τουρίστες και έγραφε χυδαίες φράσεις πάνω τους

Δεν θα πιστέψετε τι έγραφε πάνω στο δέρμα τους στα ταϊλανδικά, λέγοντάς τους ψέματα για τη μετάφραση

tatoos
Θα μπορούσε να είναι αστείο, αν δεν αφορούσε μια μόνιμη αλλαγή στην εμφάνιση κάποιων ανθρώπων, η οποία πρόκειται πάντα να τους προκαλεί ντροπή.

Ο λόγος για τα «έργα τέχνης» ενός τατουατζή από την Ταϊλάνδη, ο οποίος φαίνεται ότι βρίσκει ιδιαίτερα διασκεδαστικό να ξεγελά τουρίστες, γράφοντας πάνω τους προσβλητικές εκφράσεις ή απλά... ανοησίες, και λέγοντάς τους παράλληλα ψέματα για τη μετάφραση.

Τα κατορθώματα του «πλακατζή» tattoo artist έγιναν γνωστά όταν οι φωτογραφίες των τουριστών άρχισαν να κάνουν τον γύρο των social media στην Ταϊλάνδη.

Μεταξύ των φωτογραφιών που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, και που προέρχονται από το ίδιο tattoo studio, είναι εκείνη μιας γυναίκας με τατουάζ στον ώμο, γραμμένο στα ταϊλανδικά, το οποίο σημαίνει «φρέσκα σπρινγκ ρολ».

Όπως φαίνεται ο τατουατζής είναι καλοφαγάς, αφού αρκετοί από τους τουρίστες που κορόιδεψε κατέληξαν με ονομασίες πιάτων της ταϊλανδικής κουζίνας γραμμένες πάνω τους, και άλλοι με ονομασίες εστιατορίων.

Οι τουρίστες που μετατράπηκαν σε «ζωντανά μενού» πρέπει να αισθάνονται ευγνώμονες, αφού άλλοι στάθηκαν λιγότερο τυχεροί και κατέληξαν με άκρως προσβλητικές φράσεις γραμμένες πάνω τους.

Κλείσιμο
Δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το tattoo στο μπράτσο ενός άνδρα που σημαίνει «αγαπώ τον π...τσο και ο π...τσος αγαπά εμένα» και ένα άλλο, στους κοιλιακούς κάποιου άλλου τουρίστα, που επίσης διατυμπανίζει την λατρεία του για τα ανδρικά γεννητικά όργανα.

Αν και δεν γνωρίζουμε τι είδους ψεύτικη μετάφραση δόθηκε στους ανυποψίαστους τουρίστες, για να δεχτούν να γραφτούν αυτές οι λέξεις πάνω τους, ελπίζουμε να έβαλαν μυαλό και στο μέλλον να επισκέπτονται τα tattoo studio μόνο με ένα... λεξικό παραμάσχαλα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης