Οικογενειακή τραγωδία στις ΗΠΑ: Γυναίκα εκτέλεσε τον άντρα της μπροστά στα τρία παιδιά τους

Οικογενειακή τραγωδία στις ΗΠΑ: Γυναίκα εκτέλεσε τον άντρα της μπροστά στα τρία παιδιά τους

Το εν διαστάσει ζευγάρι είχε συναντηθεί σε πάρκινγκ μεγάλου εμπορικού καταστήματος προκειμένου να παραδόσει ο ένας τα παιδιά στον άλλον

wallmart
Έγκλημα πάθους με θύματα έναν 30χρονο άντρα και τρία μικρά παιδιά που είδαν τη μητέρα τους να εκτελεί τον πατέρα τους σε πάρκινγκ μεγάλου εμπορικού κέντρου, σημειώθηκε στην Λουζιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η οικογενειακή τραγωδία ξεκίνησε επί της ουσίας με το διαζύγιο που πήρε το ζευγάρι τον περασμένο Φεβρουάριο και ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου, στο πάρκινγκ του καταστήματος Wallmart. Όντας σε διάσταση, το πρώην ζευγάρι είχε προγραμματίσει συνάντηση προκειμένου να παραδώσει ο ένας στον άλλο τα τρία ανήλικα παιδιά τους, καρποί του γάμου τους που πραγματοποιήθηκε το 2014.

Τότε η 31χρονη Kayla Coutee έβγαλε ένα πιστόλι και αφού σημάδεψε τον πρώην σύζυγό της, πάτησε τη σκανδάλη και τον πυροβόλησε στο στήθος. Λίγα μέτρα πιο δίπλα ήταν τα τρία παιδιά, τα οποία παρακολούθησαν τη μητέρα τους να σκοτώνει τον πατέρα τους.

wallmart1

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως περιπολικά και ασθενοφόρα. Ο 30χρονος πατέρας άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή, ενώ η γυναίκα συνελήφθη, με κατηγορίες για φόνο δευτέρου βαθμού.

Κλείσιμο
Η Kayla Coytees, ή Kayla Jean Giles όπως έγινε το όνομά της μετά το διαζύγιο, προφυλακίστηκε και μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο κράτησης δίχως να της δοθεί το δικαίωμα καταβολής εγγύησης.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια των τριών παιδιών, δίχως να τραυματιστεί κανένα. Τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν σε ειδικό κέντρο φροντίδας ανηλίκων και ακολούθως παραχωρήθηκαν σε συγγενικά πρόσωπα του ζευγαριού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης