Βρετανία: Η κυρία Τζόνσον παίρνει εκδίκηση από τον «μοιχό» Μπόρις

Βρετανία: Η κυρία Τζόνσον παίρνει εκδίκηση από τον «μοιχό» Μπόρις

Μαχαιριές στην πλάτη του πρώην υπουργού από την Μαρίνα Γουίλερ, που ετοιμάζεται να καταθέσει τα χαρτιά διαζυγίου – Οι αποκαλύψεις συμπίπτουν με την προσπάθεια του Τζόνσον να ηγηθεί των Συντηρητικών και να γίνει πρωθυπουργός 

19105347
Δύσκολα αναμένεται να περάσει το επόμενο διάστημα ο Βρετανός πρώην υπουργός Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον, καθώς η εν διαστάσει σύζυγός του είναι αποφασισμένη να πάρει την εκδίκησή του, μέχρι το διαζύγιο.

Μετά τις αποκαλύψεις για την... άτακτη ζωή του, η Μαρίνα Γουίλερ υποψιάζεται πλέον ότι ο πρώην σύζυγός της είχε πάνω από 10 εξωσυζυγικές σχέσεις κατά τη διάρκεια του 25ετούς γάμου τους και φέρεται αποφασισμένη να μην τον συγχωρήσει εύκολα.

Μάλιστα το διαζύγιο αλλά και οι φήμες για τη σχέση του με την 30χρονη Κάρι Σάιμοντς βγήκαν στη φόρα σε μια περίοδο που ο Μπόρις Τζόνσον φέρεται ότι θέλει να διεκδικήσει την ηγεσία των Συντηρητικών και την πρωθυπουργία, εκτοπίζοντας την Τερέζα Μέι.


Στην αίτηση διαζυγίου τον χαρακτηρίζει «μοιχό»

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η Μαρίνα Γουίλερ σκοπεύει σήμερα να καταθέσει την αίτηση διαζυγίου, στην οποία αποκαλεί τον πρώην υπουργό ως «μοιχό».

Μάλιστα, πηγή από το περιβάλλον της Γουίλερ δήλωσε στη Sun ότι η Γουίλερ σκοπεύει να προχωρήσει σύντομα τις διαδικασίες, καθώς υπέφερε αρκετά.

wheeler__1_
Κλείσιμο


Επιπτώσεις στην πολιτική του καριέρα

Οι αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του Μπόρις Τζόνσον γίνονται σε μία περίοδο που ο ίδιος φέρεται ότι θέλει να διεκδικήσει τις πολιτικές του φιλοδοξίες. Ήδη, ορισμένοι βουλευτές των συντηρητικών ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το κόμμα για να εμποδίσουν την ανάδειξη του Τζόνσον στην ηγεσία.

Άλλωστε, η πολιτική του τοποθέτηση που χαρακτήρισε το σχέδιο της Μέι για το Brexit ως «γιλέκο αυτοκτονίας» μάλλον επισκιάστηκε από τις αποκαλύψεις για την κοινή του ζωή με την Κάρι Σάιμοντς. Μάλιστα, επικριτές του υποστηρίζουν ότι χρησιμοποίησε τόσο σκληρές λέξεις θέλοντας να αποσπάσει την προσοχή από την προσωπική του ζωή.

Αποκαλύψεις για την «πέτρα του σκανδάλου»

Ο Μπόρις Τζόνσον είδε χθες την προσωπική του ζωή να βγαίνει στα... «μανταλάκια», καθώς αποκαλύφθηκε ότι έχει στενή σχέση με την 30χρονη Κάρι Σάιμοντς, που παραιτήθηκε από διευθύντρια επικοινωνίας των συντηρητικών τον περασμένο μήνα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει συναντηθεί πολλές φορές στο παρελθόν σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Λονδίνου.

Οι πολιτικοί φίλοι του Τζόνσον υποστηρίζουν ότι εις βάρος του εξελίσσεται μια βρώμικη καμπάνια, που περιλαμβάνει τη διαρροή του «βρώμικου φακέλου» για την ερωτική του ζωή.

symonds_1

΄
Βουλευτές απειλούν ότι θα ρίξουν την κυβέρνηση

Πάντως αρκετοί βουλευτές έχουν δημόσια αποστασιοποιηθεί από τον Τζόνσον, λέγοντας ότι εάν αναλάβει την ηγεσία του κόμματος και της χώρας θα παραιτηθούν από το κόμμα, στερώντας την κοινοβουλευτική πλειοψηφία από τους Συντηρητικούς.

Σύμφωνα με αξιωματούχο των συντηρητικών, περίπου 12 ή και παραπάνω βουλευτές θα αρνηθούν να συνεχίσουν να είναι μέλη του κόμματος. Ο Μπόρις δεν μπορεί να γίνει ποτέ πρωθυπουργός – θα μπορούσε να διασπάσει το κόμμα», ανέφερε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης