Ο Τραμπ χαιρέτισε την παρέλαση «χωρίς πυρηνικούς πυραύλους» στη Βόρεια Κορέα

Ο Τραμπ χαιρέτισε την παρέλαση «χωρίς πυρηνικούς πυραύλους» στη Βόρεια Κορέα

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε λόγο για «ισχυρό και θετικό μήνυμα» - Ευχαρίστησε τον Κιμ Γιονγκ Ουν και έκανε λόγο για «αμοιβαία εκτίμηση»

20013489
Ιδιαίτερη ικανοποίηση έδειξε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, που χαιρέτισε τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση «χωρίς πυρηνικούς πυραύλους» που έγινε στην Πιονγκγιάνγκ, που γιόρτασε τα 70 χρόνια από την ίδρυση της Βόρειας Κορέας.

«Η Βόρεια Κορέα μόλις διοργάνωσε την παρέλασή της, γιορτάζοντας την 70ή επέτειο από την ίδρυσή της, χωρίς τη συνηθισμένη εμφάνιση των πυρηνικών πυραύλων. Το θέμα ήταν η ειρήνη και η οικονομική ανάπτυξη», έγραψε στο twitter o Ντόναλντ Τραμπ, που επικαλέστηκε μάλιστα ειδικούς που υποστηρίζουν ότι η μη εμφάνιση των πυρηνικών πυραύλων οφείλεται στη βούληση της Βόρειας Κορέας να δείξει ότι τηρεί τις δεσμεύσεις της για αποπυρηνικοποίηση.


«Αυτό είναι ένα ισχυρό και πολύ θετικό μήνυμα από τη Βόρεια Κορέα. Ευχαριστώ τον επικεφαλής Κιμ. Και οι δύο αποδείξαμε ότι όλοι είχαν άδικο. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν καλό διάλογο ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που τρέφουν αμοιβαία εκτίμηση. Η κατάσταση στην εξουσία είναι πολύ καλύτερη απ' όταν ανέλαβα την εξουσία», πρόσθεσε.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης