Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς στην Αλαμπάμα

Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς στην Αλαμπάμα

Το συμβάν σημειώθηκε κοντά στο Πανεπιστήμιο Auburn ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει ενεργή απειλή - Ανάμεσα στους τραυματίες ένας φοιτητής και ένα άτομο 16 ετών

alaba-sosto
Ένα άτομο σκοτώθηκε και τέσσερα ακόμη τραυματίστηκαν τα ξημερώματα της Κύριακής (τοπική ώρα) από πυρά που άνοιξαν άγνωστοι σε κεντρικό κατάστημα των McDonalds.

Σύμφωνα με το Fox News, η αστυνομία εκλήθη στο σημείο της επίθεσης, κοντά στο Πανεπιστήμιο Auburn, λίγο πριν τις 2.30 τα ξημερώματα, και βρήκε έναν 20χρονο άνδρα νεκρό από σφαίρα.

Τέσσερα ακόμη άτομα, συμπεριλαμβανομένου ενός φοιτητή του Πανεπιστημίου Auburn μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο φέροντας τραύματα από σφαίρες. Ανάμεσά τους βρίσκεται και ένα άτομο 16 ετών, του οποίου η κατάσταση χαρακτηρίζεται σοβαρή. Οι υπόλοιποι τραυματίες, ηλικίας 17, 19 και 21 ετών φέρουν ελαφρά τραύματα. 

ALABAMA


Όπως μεταδίδει το αμερικανικό δίκτυο, η επίθεση δείχνει να είχε συγκεκριμένους στόχους. «Αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για διαπληκτισμό που προηγήθηκε της ανταλλαγής πυρών» αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Κλείσιμο
Το συστημα επείγουσας ειδοποίησης του Auburn University έγραψε στον λογαριασμό του πανεπιστημίου στο Twitter ότι δεν υπάρχει ενεργή απειλή για την κοινότητα των φοιτητών, ενώ δόθηκε εντολή σε όποιον εντοπίσει ύποπτη δραστηριότητα να σπεύσει να την καταγγείλλει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης