Βρετανία: Αποκαλύφθηκε η... 30χρονη «πέτρα του σκανδάλου» στον γάμο του Μπόρις Τζόνσον

Βρετανία: Αποκαλύφθηκε η... 30χρονη «πέτρα του σκανδάλου» στον γάμο του Μπόρις Τζόνσον

Ο βρετανικός Τύπος αποκαλύπτει την αιτία διαζυγίου του πρώην υπουργού Εξωτερικών ενώ η πρώην σύζυγός του ζητά εκδίκηση – Η Κάρι Σάιμοντς είναι μόλις 30 ετών και πρώην διευθύντρια επικοινωνίας για το συντηρητικό κόμμα

19769236
Μετά το διαζύγιο ήρθαν και οι αποκαλύψεις. Ο λόγος για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, που την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε επίσημα το διαζύγιό του με την Μαρίνα Γουίλερ, μετά από φήμες που ήθελαν το ζευγάρι χωριστά, λόγω των εξωσυζυγικών του σχέσεων.

Και σήμερα, ο βρετανικός Τύπος αναφέρεται στην «πέτρα του σκανδάλου» που φέρεται ως αιτία του διαζυγίου του πρώην υπουργού. Πρόκειται για την 30χρονη Κάρι Σάιμοντς, πρώην υπεύθυνη επικοινωνίας για το συντηρητικό κόμμα.

Σύμφωνα με τη Mirror, ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σάιμοντς βρίσκονται πολύ κοντά μετά τον χωρισμό του. Μάλιστα, η εφημερίδα αναφέρει ότι η πρώην σύζυγός του βρήκε στο κινητό του μηνύματα με την 30χρονη, ενώ οι δυο τους είχαν συναντήσεις σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων του Λονδίνου.

Οι δυο τους εθεάθησαν μετά από μία φιλανθρωπική βραδιά στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου τον Φεβρουάριο, ενώ μια εβδομάδα αργότερα και μάλιστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είχαν μεσημεριανό γεύμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δυο τους βρίσκονται πολύ κοντά και μάλιστα, η Κάρι έχει γνωρίσει τον πατέρα του Μπόρις Τζόνσον, Στάνλεϊ, που την περιέγραψε ως «πολύ έξυπνη».

symonds_1
 



Η πρώην σύζυγος ανακάλυψε πάνω από 10 εξωσυζυγικές σχέσεις

Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου, βγαίνουν στο φως περισσότερες λεπτομέρειες για την «άτακτη» ζωή του πρώην υπουργού. Μάλιστα, μια πηγή αποκάλυψε ότι η Μαρίνα Γουίλερ υποψιάζεται ότι ο Μπόρις Τζόνσον είχε πάνω από 10 εξωσυζυγικές σχέσεις κατά τη διάρκεια του 25ετούς γάμου τους.

Η Μαρίνα Γουίλερ πέταξε τον Μπόρις Τζόνσον έξω από το σπίτι εδώ και τρεις μήνες και ζήτησε διαζύγιο.

Γιούχαραν τον Μπόρις Τζόνσον στο γήπεδο

Κλείσιμο
Πάντως, οι αποκαλύψεις προκάλεσαν αντιδράσεις. Ο βρετανικός Τύπος αναφέρεται στο γιουχάισμα που υπέστη ο πρώην υπουργός, όταν επισκέφθηκε γήπεδο κρίκετ.

Η πρώην σύζυγος ζητά εκδίκηση

Πάντως, η Μαρίνα Γουίλερ φέρεται ότι θέλει να πάρει εκδίκηση από τον άπιστο πρώην σύζυγό της. «Όσο μαθαίνει την αλήθεια για τη συμπεριφορά του, δηλώνει σε φίλους ότι θέλει να του προκαλέσει όσο γίνεται μεγαλύτερη ζημιά. Ήξερε ότι ο Μπόρις σχεδιάζει μια μεγάλη ομιλία στο συνέδριο, που θα του έδινε την ευκαιρία να ηγηθεί του κόμματος και να γίνει πρωθυπουργός. Η πρόθεσή της ήταν να βοηθήσει να διαρρεύσουν πληροφορίες πριν την ομιλία. Στο τέλος, ο Μπόρις ήξερε ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να επιβεβαιώσει ότι ο γάμος του τελείωσε», λέει πηγή κοντά στην πρώην σύζυγό του.

«Εάν ο Μπόρις θεωρεί ότι η Μαρίνα θα φύγει ήσυχα, έχει αυταπάτες. Είναι -και παραμένει – οργισμένη», προσθέτει η ίδια πηγή.

wheeler



Ποια είναι η «πέτρα του σκανδάλου»

Η Σάιμοντς δούλευε για βουλευτή των συντηρητικών Ζακ Γκόλντσμιθ το 2010 και αργότερα μετείχε στην αποτυχημένη του εκστρατεία για να γίνει δήμαρχος Λονδίνουτ. Επίσης, ήταν σύμβουλος του Μπόρις Τζόνσον όσο ήταν δήμαρχος.

Το 2013, ήταν η επικεφαλής των συντηρητικών για τα τηλεοπτικά μίντια και μετά τις εκλογές του 2015 έγινε ειδικός σύμβουλος του υπουργού Πολιτισμού. Παράλληλα, υπήρξε σύμβουλος του σημερινού υπουργού Εσωτερικών και διευθύντρια της καμπάνιας των συντηρητικών στις τελευταίες γενικές εκλογές.

Μετά από 8 χρόνια δουλειάς για τους συντηρητικούς, παραιτήθηκε και ετοιμάζεται να εργαστεί για το Bloomberg, προωθώντας τους καθαρούς ωκεανούς.

symonds_2


Ο Μπόρις ελπίζει να ηρεμήσει η πρώην σύζυγος

Παρότι στην ανακοίνωση διαζυγίου, το πρώην ζεύγος αναφέρει ότι θα παραμείνουν «φίλοι» για το καλό των τεσσάρων παιδιών τους, ο Μπόρις γνωρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο.

Πηγές αναφέρουν ότι ο πρώην υπουργός ελπίζει, για το καλό των παιδιών του, ο χωρισμός να είναι φιλικός, ωστόσο γνωρίζει ότι η οργή της πρώην συζύγου του είναι τεράστια. Την ίδια ώρα, ο Μπόρις; Τζόνσον έχει να αντιμετωπίσει και την έκρηξη οργής της 25χρονης κόρης του, Λάρα, που σε πάρτι χαρακτήρισε τον πατέρα της «μπ___ρδο εγωιστή», προσθέτοντας: «Η μαμά τελείωσε μαζί του. Δεν πρόκειται να τον δεχθεί ποτέ ξανά πίσω».

Το μέλλον αναμένεται ότι θα κριθεί στα δικαστήρια, που θα αποφασίσουν για την τύχη της περιουσίας τους, που ανέρχεται στις 6,5 εκατομμύρια στερλίνες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης