Επίθεση Ζεεχόφερ στη Μέρκελ: «Η μετανάστευση είναι η μητέρα όλων των προβλημάτων»

merkel-seehofer

Τόσο ο κ. Ζεεχόφερ όσο και πολλά στελέχη του CSU άσκησαν κριτική «στην Καγκελαρία», για την διαχείριση της κατάστασης με την βία της άκρας δεξιάς στο Κέμνιτς

«Η μετανάστευση είναι η μητέρα όλων των προβλημάτων», δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Bild, ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας και αρχηγός των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) Χορστ Ζεεχόφερ ,κατά την διάρκεια κλειστής συνεδρίασης του κόμματός του στο Βρανδεμβούργο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, τόσο ο κ. Ζεεχόφερ όσο και πολλά στελέχη του κόμματος άσκησαν κριτική «στην Καγκελαρία», για την διαχείριση της κατάστασης με την βία της άκρας δεξιάς στο Κέμνιτς.

«Πρώτα απ' όλα, το Κέμνιτς είναι μια υπόθεση βίαιου εγκλήματος» (ενν. τη δολοφονία ενός 35χρονου Γερμανού για την οποία θεωρούνται βασικοί ύποπτοι ένας Σύρος και ένας Ιρακινός), δήλωσε ο βαυαρός πολιτικός και πρόσθεσε ότι αυτό το έγκλημα δεν έπαιξε τελικά κανέναν ρόλο στη συζήτηση που γίνεται γύρω από το θέμα. «Έχω κατανόηση», είπε, «για την αγανάκτηση των πολιτών, αλλά αυτή η αγανάκτηση δεν τους καθιστά ούτε κατά διάνοια ναζί».

«Θέλουμε σταθερότητα και προσανατολισμό», δήλωσε κατά την ίδια συνάντηση ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της CSU Αλεξάντερ Ντόμπριντ και τόνισε ότι το μεταναστευτικό «είναι το θέμα που άλλαξε το πολιτικό τοπίο, δυστυχώς όχι με θετικό τρόπο, αλλά ανθρωπισμός και τάξη πάνε μαζί».

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Τζόνι

Μητέρα των προβλημάτων - μητέρα των μαχών. Ναζί και τζιχαντιστές απειλούν τον δυτικό πολιτισμό.

Totenkopf

Εσένα σε απείλεισε προσωπικά κάποιος "ναζί" ρε [...] και γράφεις τέτοιες [...];

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

eklo09

61 εκατομμύρια Αιγύπτιοι αποφασίζουν για 25 σημαντικές συνταγματικές μεταρρυθμίσεις, όπως για την παράταση της θητείας του προέδρου της χώρας σε έξι από τέσσερα χρόνια, τη θεσμοθέτηση ποσόστωσης 25% στην εκλογή των γυναικών στο Κοινοβούλιο