«Moscow, Kremlin, Putin»: Εβδομαδιαίο σόου τα κατορθώματα του Πούτιν μετά την οργή για το συνταξιοδοτικό

«Moscow, Kremlin, Putin»: Εβδομαδιαίο σόου τα κατορθώματα του Πούτιν μετά την οργή για το συνταξιοδοτικό

Η κρατική τηλεόραση ξεκίνησε την Κυριακή ένα σόου αφιερωμένο στο Ρώσο πρόεδρο με στόχο να συγκρατήσει την πτώση της δημοφιλίας του, που κατρακύλησε από το 79% στο 67%

putin
Με τίτλο «Moscow, Kremlin, Putin» έκανε πρεμιέρα την Κυριακή στο κρατικό κανάλι Rossiya-1 το εβδομαδιαίο σόου διάρκειας μιας ώρας, που είναι αφιερωμένο στον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Την ίδια στιγμή που χιλιάδες άνθρωποι σε πολλές πόλεις της χώρας διαδήλωναν κατά των κυβερνητικών σχεδίων για αύξηση της ηλικίας συνταξιοδότησης, το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα που προβάλλεται στο prime time έρχεται να αναδείξει το κυβερνητικό έργο του Πούτιν και να βοηθήσει να παραμείνει ψηλά η δημοτικότητά του που άρχισε να μειώνεται από το 79% στο 67%, καθώς πάνω από το 50% των Ρώσων, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Levada Centre, σκοπεύουν να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες διαδηλώσεις για το συνταξιοδοτικό.

Στο πρώτο επεισόδιο το σόου ξεκίνησε με βίντεο από τις πρόσφατες διακοπές του Ρώσου προέδρου στην απομακρυσμένη περιοχή Τουβά της Σιβηρίας και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, που ήταν καλεσμένος στο στούντιο,ανέφερε: «Είναι άγρια φύση, εκεί υπάρχουν αρκούδες. Οι σωματοφύλακες είναι εξοπλισμένοι κατάλληλα, σε περίπτωση που συμβεί κάτι. Αλλά αν οι αρκούδες συναντήσουν τον Πούτιν, δεν είναι ηλίθιες, θα συμπεριφερθούν ευπρεπώς».

An excerpt from Russia's new TV show on the weekly activities of Vladimir Putin


Ο παρουσιαστής του σόου, Βλαντιμίρ Σολόβιεφ, μίλησε για την αγάπη του Πούτιν στα παιδιά και ο Ντμίτρι Πεσκόφ συμπλήρωσε πως ο Ρώσος πρόεδρος δεν αγαπά μόνο τα παιδιά, αλλά γενικά αγαπά όλο τον κόσμο. Ο Πεσκόφ τόνισε πως ο 65χρονος πρόεδρος γυμνάζεται επί 90 λεπτά κάθε μέρα και ανέφερε πως το πρόγραμμα έχει στόχο να δείξει πώς περνά την εβδομάδα του ο Πούτιν.

Κλείσιμο
Πάντως, σε βίντεο που έδειξε τη συνάντηση του Πούτιν με φοιτητές στο Σότσι, ένα νεαρό παιδί φορούσε μπλούζα με το όνομα του Αλεξέι Ναβάλνι, σφοδρού επικριτή του Κρεμλίνου και του Ρώσου προέδρου. Μάλιστα, ο νέος που το όνομά του είναι Γεγκόρ Ριαμπόφ, δήλωσε πως όταν συναντήθηκε με τους άνδρες της φρουράς του Πούτιν κάλυψε την μπλούζα του με μια ζακέτα αλλά στη συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο ξεκούμπωσε τη ζακέτα. «Αυτή ήταν μια πράξη πολιτικής απείθειας», ανέφερε ο νεαρός φοιτητής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης