Βίντεο: Ο Τζορτζ Μπους δίνει... καραμέλα στην Μισέλ Ομπάμα στην κηδεία του ΜακΚέιν

Βίντεο: Ο Τζορτζ Μπους δίνει... καραμέλα στην Μισέλ Ομπάμα στην κηδεία του ΜακΚέιν

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η διακριτική κίνηση του Τζορτζ Μπους να δώσει με τρόπο μια... καραμέλα στην Μισέλ Ομπάμα – Πώς σχολίασαν την κίνηση οι χρήστες του twitter

funeral_candy
Με τη Μισέλ Ομπάμα να γελάει σαν παιδούλα, ο φακός απαθανάτισε τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, Τζορτζ Μπους, να της δίνει διακριτικά μία καραμέλα την ώρα που ο πρώην γερουσιαστής, Τζο Λίμπερμαν, εκφωνούσε τον επικήδειο του Τζον Μακ Κέιν.

Ο Μπους έδωσε με... τρόπο μία καραμέλα Μισέλ Ομπάμα υπό το άγρυπνο βλέμμα της συζύγου του, Λόρα, όπως δείχνει και το επίμαχο βίντεο.

Το στιγμιότυπο με τους Μπους και Ομπάμα να χαμογελούν στον Καθεδρικό Ναό της Ουάσινγκτον το Σάββατο, κάνει το γύρο του διαδικτύου με τους χρήστες να σχολιάζουν την γλυκιά, τρυφερή κίνηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ προς την σύζυγο του Μπαράκ Ομπάμα.

Ο 43ος Πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε διακριτικά την καραμέλα αυτή στην πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ που καθόταν δεξιά του. Η Μισέλ φέρεται να λέει: «Σ’ ευχαριστώ» με τον Μπαράκ Ομπάμα να κοιτάζει τους δυο τους και να σκάει κι αυτός ένα χαμόγελο.

Για το επίμαχο στιγμιότυπο οι χρήστες του Twitter σχολιάζουν ότι αντιπροσωπεύει μια εποχή που η ευγένεια ήταν ο κανόνας στην πολιτική.

«Βλέποντας τον Τζορτζ Μπους να παίρνει κρυφά μια καραμέλα από την γυναίκα του Λόρα και να την δίνει στην Μισέλ, ενώ προσπαθεί να είναι διακριτικός, μου δίνει πίστη στο μέλλον των Ρεπουμπλικανών», έγραψε ένας χρήστης του Twitter.

Κλείσιμο
«Ο Τζορτζ Μπους που μοιράζεται μια καραμέλα με την Μισέλ Ομπάμα είναι όλα τα λεφτά», γράφει ένας άλλος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης