Η Ρωσία ανακοίνωσε ναυτικές ασκήσεις στη Μεσόγειο 1-8 Σεπτεμβρίου

Η Ρωσία ανακοίνωσε ναυτικές ασκήσεις στη Μεσόγειο 1-8 Σεπτεμβρίου

Τα γυμνάσια πραγματοποιούνται εν μέσω έντασης ανάμεσα στη Ρωσία και τη Δύση για τη βόρεια ανταρτοκρατούμενη επαρχία Ιντλίμπ

naval-ships-exercise
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι θα πραγματοποιήσει ναυτικά γυμνάσια στη Μεσόγειο από την 1η έως την 8η Σεπτεμβρίου στα οποία θα λάβουν μέρος 25 πλοία και 30 αεροπλάνα.

Σύμφωνα με το υπουργείο, τα γυμνάσια θα περιλαμβάνουν διεξαγωγή αντιαεροπορικών, αντιυποβρυχιακών ασκήσεων και ασκήσεων κατά ναρκών.

Τα γυμνάσια πραγματοποιούνται εν μέσω έντασης ανάμεσα στη Ρωσία και τη Δύση για τη βόρεια ανταρτοκρατούμενη επαρχία Ιντλίμπ.

Πηγή δήλωσε χθες πως ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ ετοιμάζεται για μια επίθεση κατά στάδια εκεί, την ώρα που η Ρωσία «φωνάζει» ότι τζιχαντιστές μαζί με «Λευκά Κράνη» οργανώνουν νέα σκηνοθετημένη επίθεση με χημικά όπως αυτή που είχε γίνει στη Ντούμα.

Παράλληλα χτες, κάτοικοι στην επαρχία Ιντλίμπ, κατήγγειλαν την απαγωγή περίπου 40 παιδιών από διάφορες περιοχές με στόχο να χρησιμοποιηθούν από τους τζιχαντιστές ως «θύματα» της επίθεσης με χημικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης