Σε έκθεση τέχνης το πορτρέτο του Νάιτζελ Φάρατζ - Δεν βρέθηκε ούτε ένας αγοραστής!

farage_england

Το πορτρέτο είχε αρχική τιμή 25.000 λίρες - Δεν απογοητεύθηκε ο δημιουργός και περιμένει εκείνον που θα εκτιμήσει το έργο του

Τον αποκαλούν «Mr Brexit», όντας εκ των επικεφαλής του κινήματος για την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η παραίτησή του μετά το ιστορικό δημοψήφισμα, προκάλεσε μεγάλες συζητήσεις και λεκτικές αντιμαχίες. Ο ίδιος, εξελίχθηκε στο πλέον αμφιλεγόμενο πρόσωπο της σύγχρονης πολιτικής σκηνής στη Βρετανία. Τώρα... έγινε και έργο τέχνης!

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, ο άνθρωπος που πρωταγωνίστησε στο κίνημα υπέρ του Brexit, εμφανίστηκε σε έκθεση με έργα τέχνης. Ο ίδιος βέβαια, δεν εκτέθηκε ως... έργο τέχνης, αλλά ένα πορτρέτο του, το οποίο κοστολογήθηκε με τιμή εκκίνησης τις 25.000 λίρες.

Αν και το όνομά του θα μείνει σαφώς στην ιστορία, όχι μόνο της Βρετανίας, αλλά ολόκληρης της Ευρώπης και του κόσμου, το πορτρέτο του Νάιτζελ Φάρατζ έμεινε... κρεμασμένο στο σημείο που τοποθετήθηκε από τους διοργανωτές. Και αυτό διότι δεν βρέθηκε ούτε ένας υποψήφιος να δαπανήσει το ποσό των 25.000 λιρών για τον Mr Brexit.

Ο δημιουργός του πορτρέτου, Ντέιβιντ Γκρίφιθς, ευελπιστούσε σε μία... εύκολη πώληση, αλλά διαψεύστηκε πανηγυρικά. Ο ίδιος πάντως, δεν απογοητεύθηκε, ή τουλάχιστον έτσι δήλωσε. Όπως τόνισε, θα βρεθεί εκείνος που θα θελήσει να βάλει τον Νάιτζελ Φάρατζ στο σπίτι του, αποκαλύπτοντας πως η ιδέα του συγκεκριμένου πορτρέτου ήταν ενός πολύ κοντινού του φίλου.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

(((

Τον καημενο, θα γινοταν καλος πολιτικος αν δεν ηταν βλαμενος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης