Πανεπιστήμιο του Λονδίνου: Οι κατσίκες έλκονται από τους ευτυχισμένους ανθρώπους

goat

Οι κατσίκες έλκονται από τους χαρούμενους ανθρώπους, όπως προκύπτει από έρευνα του Πανεπιστημίου του Λονδίνου που διεξήχθη στο καταφύγιο Αιγοπροβάτων «Buttercups» στο Κεντ

Κι όμως! Βρετανοί ερευνητές έβαλαν στο μικροσκόπιο τις προτιμήσεις που έχουν οι κατσίκες. Όσο για το αποτέλεσμα της μελέτης τους,είναι άκρως αποκαλυπτικό.

Οι κατσίκες έλκονται από τους χαρούμενους ανθρώπους, όπως προκύπτει από έρευνα του Πανεπιστημίου του Λονδίνου που διεξήχθη στο καταφύγιο Αιγοπροβάτων «Buttercups» στο Κεντ.

Οι Βρετανοί επιστήμονες «έδειξαν» σε 20 κατσίκες φωτογραφίες του ίδιου ανθρώπου που τον δείχνουν άλλοτε ευτυχισμένο και άλλοτε θυμωμένο.

Οι κατσίκες αναγνωρίζουν τους ευτυχισμένους ανθρώπους.

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες από απόσταση τεσσάρων μέτρων,οι κατσίκες έσπευσαν κοντά σε αυτές που απεικόνιζαν τα ευτυχισμένα πρόσωπα.
«Τα αιγοπρόβατα χρησιμοποιούν το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου τους για να επεξεργαστούν θετικά συναισθήματα»,υποστηρίζει η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

Η κατσίκα είναι αυτή αριστερά.

Αστειεύομαι!

νωνδας

Τι λες βρε παιδι μου, σοβαρη ερευνα δηλαδη!!!

Γ.Α.Λ

Γιαυτό το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου έχει τόσο υψηλό ranking,εξαιτίας των πρωτοποριακών μελετών του...Δεν μας διευκρίνισε όμως αν η κατσίκα ήταν gay, οπότε αυτό από μόνο του αποτελεί confounder και η μελέτη είναι biased..Δεν μπορεί, οι Άγγλοι μας τρολλάρουν κανονικότατα..

@Γ.Α.Λ

Πες μας πρώτα τί πτυχία έχεις και το κυριότερο από ΠΟΎ (αν έχεις) και μετά το συζητάμε.

@Γ.Α.Λ ΙΙ

Εσύ τι πτυχία έχεις; Πάντως ολοι οι κτηνοβατες θα έχουν και το επιστημονικό εγχειρίδιο τους με τίτλο: "ποια ζώα σας προτιμούν οδηγίες για το καλύτερο ktino-sex"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

systrom-krieger

Οι Σίστρομ και Κρίγκερ αποχωρούν από τις θέσεις του εκτελεστικού διευθυντή και του υπεύθυνου τεχνικών υπηρεσιών για να εξερευνήσουν «την περιέργεια και την καινοτομία τους»

bring-back-our-money1

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών μέσων ενημέρωσης, τα χρήματα µεταφέρθηκαν με ένα κοντέινερ στην πρωτεύουσα Μονρόβια, αφού τυπώθηκαν στο Λίβανο και τη Σουηδία στο χρονικό διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου 2017 και Απριλίου 2018

trumpthumbsweb

Ο Τραμπ, που επιδιώκει να επαναδιαπραγματευτεί εμπορικές συμφωνίες με αρκετές χώρες, δήλωσε ότι η αναθεωρημένη συμφωνία θα μειώσει την γραφειοκρατία και θα αυξήσει την ευημερία στις ΗΠΑ και την Νότια Κορέα