Τερέζα Μέι: Τρελή καζούρα στα social media για τον αλλόκοτο χορό της σε σχολείο στο Κέιπ Τάουν

Τερέζα Μέι: Τρελή καζούρα στα social media για τον αλλόκοτο χορό της σε σχολείο στο Κέιπ Τάουν

«Ρομπότ που ξέχασε κάποιος να λαδώσει» και «πιασμένη καμηλοπάρδαλη» χαρακτήρισαν μερικοί...κακοήθεις χρήστες την Βρετανίδα πρωθυπουργό

xoros-may
Με έναν αλλόκοτο, αμήχανο χορό με «μαγκωμένες» φιγούρες εγκαινίασε το ταξίδι της στη Νότια Αφρική η Βρετανίδα πρωθυπουργός.

Ακολουθώντας την παράδοση πολλών πολιτικών από την Ευρώπη και τον ΗΠΑ, που θεωρούν «υποχρέωσή» τους να μιμούνται τους τοπικούς χορούς όταν επισκέπτονται τη «μαύρη ήπειρο», η Τερέζα Μέι δεν δίστασε να χορέψει συντροφιά με τους μικρούς μαθητές του σχολείου ID Mkize στο Κέιπ Τάουν.

Theresa May dances at South African secondary school


Παρόλο που ο ενθουσιασμός και το χαμόγελό της ευχαρίστησαν τους νοτιοαφρικανούς αξιωματούχους που τη συνόδευαν, οι παράξενες φιγούρες της δεν εντυπωσίασαν ιδιαίτερα τους χρήστες του διαδικτύου, που έσπευσαν να αρχίσουν την καζούρα με δεκάδες meme και φαρμακερές ατάκες.

Οι συγκρίσεις με «ρομπότ που ξέχασε κάποιος να λαδώσει» και με «πιασμένη καμηλοπάρδαλη» έδιναν και έπαιρναν στο Internet, με πολλούς χρήστες να ανεβάζουν ξεκαρδιστικά βιντεάκια του στιγμιότυπου, με διαφορετική μουσική υπόκρουση.

Κλείσιμο
Υπήρξαν ωστόσο και κάποιοι που επαίνεσαν την Μέι για την ευγένειά της, εξηγώντας ότι αν δεν χόρευε θα προσέβαλε τους οικοδεσπότες της.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα πιο αστεία tweet χρηστών για τον αλλόκοτο χορό της Μέι



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης