Στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου αύριο ο Ντιμιτρόφ

nicola-dimitrov

Μετά το πέρας της συζήτησης με τον Υπουργό, οι ευρωβουλευτές της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων θα συζητήσουν για πρώτη φορά φέτος τις ετήσιες προτάσεις ψηφίσματος του ΕΚ σχετικά με τις εκθέσεις προόδου του 2017 τόσο για την πΓΔΜ

Στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα βρεθεί αύριο ο υπουργός Εξωτερικών της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, Νίκολα Ντιμιτρόφ.

Τα μέλη της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του ΕΚ θα ανταλλάξουν απόψεις με τον Υπουργό Εξωτερικών της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, Νίκολα Ντιμιτρόφ, για τις πρόσφατες προσπάθειες επίλυσης του ζητήματος της ονομασίας, τις σχέσεις ΕΕ-πΓΔΜ, καθώς και τη μεταρρυθμιστική ατζέντα της χώρας, την Τετάρτη στις 10:30 πμ (ώρα Ελλάδος).

Μετά το πέρας της συζήτησης με τον Υπουργό, οι ευρωβουλευτές της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων θα συζητήσουν για πρώτη φορά φέτος τις ετήσιες προτάσεις ψηφίσματος του ΕΚ σχετικά με τις εκθέσεις προόδου του 2017 τόσο για την πΓΔΜ όσο και για τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και θα αξιολογήσουν τα κύρια επιτεύγματα των δύο χωρών κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους.

Οι ευρωβουλευτές θα προτείνουν επίσης περαιτέρω μεταρρυθμίσεις προκειμένου οι εν λόγω χώρες να εμβαθύνουν τις σχέσεις τους με την ΕΕ.

Εισηγητής για την έκθεση προόδου 2017 για την πΓΔΜ είναι ο Ivo Vajgl (Φιλελεύθεροι, Σλοβενία) και εισηγητής για την έκθεση προόδου 2017 για τη Βοσνία Ερζεγοβίνη είναι ο Cristian Dan Preda (ΕΛΚ, Ρουμανία).

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

gkremos_dogs_1

Το βίντεο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο - Κύμα οργής από χρήστες του διαδικτύου, πολιτικούς, Ισπανούς καλλιτέχνες και φιλοζωικές οργανώσεις -  Έκκληση να αλλάξει η νομοθεσία για το κυνήγι