Βίντεο: Φουσκωτό με μετανάστες εμφανίζεται σε παραλία πολυτελούς ξενοδοχείου στην Ισπανία

Βίντεο: Φουσκωτό με μετανάστες εμφανίζεται σε παραλία πολυτελούς ξενοδοχείου στην Ισπανία

Τα 50 άτομα, μεταξύ τους και 10 ανήλικοι, πραγματοποίησαν απόβαση στην ακτή και μετακινήθηκαν τρέχοντας προς την ενδοχώρα, μπροστά στους εμβρόντητους τουρίστες

spain_mig
Δεκάδες τουρίστες απολάμβαναν τον ήλιο και τη θάλασσα σε ιδιωτική παραλία πολυτελούς ξενοδοχείου στην Ισπανία, όταν στον ορίζοντα μεμφανίστηκε ένα φουσκωτό γεμάτο μετανάστες και πρόσφυγες.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό σημειώθηκε στην Barrosa Beach στην περιοχή Costa de la Luz, την Κυριακή, αναδεικνύοντας το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει η Ισπανία, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Ελλάδα και την Ιταλία στο μείζον ζήτημα του Προσφυγικού.

Τη στιγμή που το φουσκωτό φτάνει στην παραλία και αποβιβάζονται τουλάχιστον 50 άτομα, κατέγραψε σε βίντεο ένας από τους τουρίστες...

Spain: Tourists shocked as illegals arrive at beach


Οι λουόμενοι στην παραλία του πολυτελούς ξενοδοχείου έμειναν εμβρόντητοι με όσα διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια τους, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τρόμαξαν και αποχώρησαν.

Κλείσιμο
Το όλο σκηνικό θύμισε πραγματική απόβαση. Μόλις το φουσκωτό προσέγγισε την ακτή, τα περίπου 50 άτομα αποβιβάστηκαν τρέχοντας προς την ξηρά και άρχισαν να ανεβαίνουν τον λόφο, προκειμένου να προχωρήσουν προς την ενδοχώρα. Η «επιχείρηση» διήρκεσε λίγα δευτερόλεπτα, πριν οι πρόσφυγες και μετανάστες που πέρασαν στην Ευρώπη από το Μαρόκο, εξαφανιστούν.

Ανάμεσα στα 50 άτομα που αποβιβάστηκαν στην ισπανική ακτή, ήταν και 10 ανήλικοι. Νωρίτερα, οι ισπανικές αρχές είχαν εντοπίσει και άλλες βάρκες και φουσκωτά με Μαροκινούς και άλλους βορειοαφρικανούς, οι οποίοι συρρέουν κατά δεκάδες πλέον, σε καθημερινή βάση, στην Ιβηρική χερσόνησο.

spain_map
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης