Ο δικαστής στη δίκη του Μάναφορτ έχει δεχτεί απειλές και ανησυχεί για την ασφάλεια των ενόρκων

Ο δικαστής στη δίκη του Μάναφορτ έχει δεχτεί απειλές και ανησυχεί για την ασφάλεια των ενόρκων

Ο δικαστής Τ.Σ. Έλις τόνισε δεν θα ανακοινώσει τα ονόματα και τις διευθύνσεις των ενόρκων που του έχουν ζητήσει πολλά μέσα ενημέρωσης

manafort
Ο δικαστής στη δίκη του Πολ Μάναφορτ, του πρώην επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε σήμερα ότι έχει δεχτεί απειλές και ότι δεν πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των ενόρκων επειδή ανησυχεί "για τη γαλήνη και την ασφάλειά τους".

Ο δικαστής Τ.Σ. Έλις τόνισε δεν θα ανακοινώσει τα ονόματα και τις διευθύνσεις των ενόρκων που του έχουν ζητήσει πολλά μέσα ενημέρωσης.

Μιλώντας στο δικαστήριο ενώ οι ένορκοι συνεδριάζουν για δεύτερη ημέρα, αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί απειλές με αφορμή αυτήν την υπόθεση και ότι είναι υπό την προστασία των αμερικανικών αστυνομικών αρχών. "Δεν είχα ιδέα ότι η υπόθεση αυτή θα υποκινούσε τέτοια πάθη... Δεν αισθάνομαι ότι είναι σωστό να αποκαλύψω τα ονόματά τους", είπε.

Ο Μάναφορτ κατηγορείται για τραπεζική απάτη και φοροδιαφυγή. Η δίκη του είναι η πρώτη που διεξάγεται με βάση στοιχεία που αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει ο ειδικός εισαγγελέας Ρόμπερτ Μιούλερ για την ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης