Πύργος: Έκλεψε ποδήλατο μπροστά στα μάτια... αστυνομικού!

Πύργος: Έκλεψε ποδήλατο μπροστά στα μάτια... αστυνομικού!

Ο αστυνομικός αντιλήφθηκε αμέσως την κλοπή, ακινητοποίησε τον δράστη και του πέρασε χειροπέδες με τις οποίες τον παρέδωσε στους συναδέλφους του

xeiropedes-2-1021x580
Πήγαινε... γυρεύοντας ένας 38χρονος, ο οποίος επισκέφθηκε το κτίριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στον Πύργο για προσωπική του υπόθεση και, όταν βγήκε, προσπάθησε να... κλέψει ένα σταθμευμένο ποδήλατο μπροστά στα μάτια του αστυφύλακα που εκτελούσε καθήκοντα σκοπού!

Όπως ήταν επόμενο, ο αστυνομικός αντιλήφθηκε αμέσως την κλοπή, ακινητοποίησε τον δράστη και του πέρασε χειροπέδες με τις οποίες τον παρέδωσε στους συναδέλφους του του αστυνομικού τμήματος Πύργου. Ο 38χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που του άσκησε δίωξη για κλοπή, ενώ το ποδήλατο αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

*** Δεν πήρε είδηση την κάμερα που ήταν εγκατεστημένη στο καφενείο όπου μπήκε χωρίς να γίνει αντιληπτός στον Πύργο, ένας άνδρας ο οποίος «βούτηξε» την τσάντα της ιδιοκτήτριας που είχε μέσα 400 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα και το έβαλε στα πόδια! Το οπτικό υλικό αποκάλυψε τον δράστη στους άνδρες της Ασφάλειας που ξεκίνησαν αναζητήσεις και ο δράστης συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα. Μάλιστα, υπέδειξε τον κάδο απορριμμάτων κοντά στο καφενείο, όπου είχε πετάξει την τσάντα η οποία βρέθηκε, αλλά δεν παρέδωσε τα χρήματα που -όπως είπε- είχε προλάβει να ξοδέψει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης