Θυμάστε τον «πιο σέξι κατάδικο του κόσμου»; Δείτε την «καυτή» διάδοχό του!

Θυμάστε τον «πιο σέξι κατάδικο του κόσμου»; Δείτε την «καυτή» διάδοχό του!

Η φωτογραφία της θυμίζει περισσότερο μοντέλο, παρά φωτογραφία συλληφθείσας, αν εξαιρέσει κανείς τη χαρακτηριστική πορτοκαλί φόρμα - Έγινε viral με το που αναρτήθηκε στο Mugshot Base

meeks2
Με το lifestyle ενός εκατομμυριούχου και την πάμπλουτη αρραβωνιαστικιά του, εύκολα μπορεί κανείς να «ξεχάσει» ότι ο Τζέρεμι Μικς κάποτε ήταν ένας εγκληματίας, ο οποίος μάλιστα είχε χαρακτηριστεί ο πιο όμορφος κρατούμενος.

Η φωτογραφία από τη σύλληψή του, για οπλοκατοχή και αντίσταση κατά της αρχής, αναρτήθηκε στο Facebook από το αστυνομικό τμήμα του Στόκτον και αμέσως έγινε viral, δίνοντάς του το προσωνύμιο «καυτός εγκληματία».

meeks


Η πορεία του ήταν λαμπρή, καθώς έκανε καριέρα ως μοντέλο. Συνεπώς, μπορεί΄το μέλλον να είναι λαμπρό για τους ωραίους κακοποιούς;

Η απάντηση είναι «γιατί όχι». Αυτή τη φορά την «τύχη» του Μικς δεν είναι απίθανο να έχει και μία θηλυκή έκδοσή του. Μία κοπέλα, η οποία συνελήφθη για οδήγηση με ληγμένη άδεια, θα μπορούσε να ακολουθήσει κι αυτή με τη σειρά της καριέρα μοντέλου. Η φωτογραφία της θυμίζει περισσότερο μοντέλο περιοδικού, παρά μία συλληφθείσα, αν εξαιρέσει κανείς την χαρακτηριστική πορτοκαλί φόρμα.

Κλείσιμο
Πολλοί λένε ότι θα μπορούσε να είναι και συγγενείς με τον Μικς, λόγω των ζυγωματικών της, των έντονων χειλιών της, των γαλαζοπράσινων ματιών και της σταρένιας επιδερμίδας.

Η φωτογραφία της αμέσως έγινε virla, κερδίζοντας 926 likes και 159 retweets με το που αναρτήθηκε στα social media.

Το τι μέλλει γενέσθαι, θα δείξει ο χρόνος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης