Εκπρόσωπος Ερντογάν: Μη δίνετε σημασία στις κερδοσκοπικές φήμες

Kalin

Η Τουρκία θα βγει ισχυρότερη από αυτήν τη διαδικασία έγραψε ο εκπρόσωπος της Προεδρίας στο Twitter

Οι αρμόδιοι φορείς κάνουν τα βήματα που πρέπει να γίνουν απέναντι στην αύξηση της συναλλαγματικής ισοτιμίας, να μην δίνει κανείς σημασία στις κερδοσκοπικές φήμες, είπε ο εκπρόσωπος της Προεδρίας της Δημοκρατίας Ιμπραχίμ Καλίν.

Ο Καλίν σχολίασε την αύξηση της συναλλαγματικής ισοτιμίας από το Twitter.

Η Τουρκία θα βγει ισχυρότερη από αυτήν τη διαδικασία έγραψε ο εκπρόσωπος της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

«Το υπουργείο Θησαυροφυλακίου και Οικονομικών, η Κεντρική Τράπεζα, η Αρχή Ρύθμισης και Εποπτείας Τραπεζικού Συστήματος (BDDK), η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και οι υπόλοιποι φορείς μας κάνουν τα αναγκαία βήματα για την χρηματοπιστωτική σταθερότητα. Είναι γερή η δομή της τουρκικής οικονομίας. Να μην δίνει κανείς σημασία στις κερδοσκοπικές φήμες και ενέργειες. Η Τουρκία θα βγει ισχυρότερη από αυτήν τη διαδικασία», έγραψε χαρακτηριστικά ο Καλίν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Άρθρο στη Daily Sabah

Με ένα άρθρο του στην χτεσινή Daily Sabah υπό τον τίτλο "η αποφασιστικότητα της Τουρκίας", ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραήμ Καλίν, εκτοξεύει προειδοποιήσεις κατά των ΗΠΑ.

"Οι ΗΠΑ ρισκάρουν να χάσουν συνολικά την Τουρκία. Το σύνολο της τουρκικής κοινής γνώμης είναι κατά των αμερικανικών πολιτικών οι οποίες προσβάλουν τις νόμιμες τουρκικές απαιτήσεις σε ζητήματα ασφάλειας". Αυτό αναφέρει ο Καλίν, ο οποίος συμπληρώνει ότι "οι απειλές, οι κυρώσεις και το μπούλινγκ κατά της Τουρκίας δεν θα αποδώσουν, Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ενδυναμώσουν την αποφασιστικότητα της Τουρκίας".

Ο Καλίν παραδέχεται ότι οι απώλειες της τουρκικής λίρας έναντι του δολαρίου είναι μια πρόκληση, όμως είναι μια πρόκληση που η Τουρκία είναι έτοιμη να την αντιμετωπίσει. "Το θέμα είναι μεγαλύτερο από έναν νομισματικό πόλεμο. Η απόφαση της κυβέρνησης Τραμπ να επιβάλει κυρώσεις κατά δύο Τούρκων υπουργών ως αντίποινα για τον κατ’ οίκο περιορισμό του πάστορα Μπράνσον, έχει ρίξει τις αμερικανοτουρκικές σχέσεις στο χαμηλότερο επίπεδο τους μέχρι στιγμής", προσθέτει ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου.

Οι δηλώσεις του Ιμπραήμ Καλίν, έρχονται μια μέρα μετά την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να διπλασιάσει τους δασμούς στον τουρκικό αλουμίνιο και χάλυβα κατά 20% και 50% αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

21483770

Ο Αμερικανός χρηματιστής περνούσε περίπου τη μισή του μέρα στην περιοχή των επισκεπτών για να αποφύγει το κελί του και πλήρωνε για προστασία άλλους κρατούμενους – Οι δικηγόροι του αμφισβητούν ότι ο Έπσταϊν αυτοκτόνησε

2
onlineporn1

Αλλάζουν τα δεδομένα σε ότι αφορά την ελεύθερη πρόσβαση σε sites πορνογραφικού περιεχομένου. Η τεράστια αυτή βιομηχανία θεάματος και τα δις κέρδη, ήδη ετοιμάζεται να αντιδράσει νομικά…