Βίντεο - σοκ: Πέταξε την φίλη της από γέφυρα 20 μέτρων!

Βίντεο - σοκ: Πέταξε την φίλη της από γέφυρα 20 μέτρων!

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρέα των μαθητών αποφάσισαν να πηδήξουν από την γέφυρα στο Moulton Falls, στον ποταμό Lewis στην Ουάσιγκτον

fall1
Πολύ άσχημη κατάληξη είχε η κακόγουστη πλάκα που θέλησε να κάνει μια 16χρονη στη φίλη της, η οποία φοβόταν να πηδήξει από γέφυρα 20 μέτρων μέσα στο νερό.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρέα των μαθητών αποφάσισαν να πηδήξουν από την γέφυρα στο Moulton Falls, στον ποταμό Lewis στην Ουάσιγκτον.

Η κοπέλα φοβόταν να πηδήξει και παρά τις προτροπές των φίλων της... το καθυστερούσε. Κάποια στιγμή, εκεί που δεν το περίμενε, η φίλη της την έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη στο νερό και να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πέντε σπασμένα πλευρά, πνευμονική βλάβη και αρκετές εκδορές.

Η μητέρα της δήλωσε στις κάμερες ότι θα έπρεπε η φίλη της κόρης της να παραδοθεί στην αστυνομία για να καταλάβει ότι αυτό που έκανε δεν είναι σωστό και θα μπορούσε να την είχε σκοτώσει.

Μάλιστα ο επικεφαλής του τοπικού αστυνομικού τμήματος δήλωσε ότι είναι παράνομο να πηδά κανείς από γέφυρα και παρά την συγγνώμη της ασυνείδητης κοπέλας η έρευνα συνεχίζεται και η 16χρονη θα έρθει αντιμέτωπη με σοβαρές κατηγορίες.

Κλείσιμο
fall



Teen in hospital after being pushed off bridge
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης