Τουρκία: Οκτώ χρόνια κάθειρξη για εφαψία που θώπευσε 17χρονη σε δημόσιο λεωφορείο!

Τουρκία: Οκτώ χρόνια κάθειρξη για εφαψία που θώπευσε 17χρονη σε δημόσιο λεωφορείο!

Αν και ο δράστης είχε καταδικαστεί αρχικά σε 3 έτη, η ενάγουσα άσκησε έφεση ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του

bus-man-woman
Μια ιδιαίτερα βαριά ποινή επέβαλε τουρκικό εφετείο σε έναν άνδρα στην δυτική Τουρκία, ο οποίος κακοποίησε σεξουαλικά μια 17χρονη μέσα σε δημόσιο λεωφορείο, θωπεύοντάς την παρά τη θέλησή της.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην επαρχία Σαγγαρίου τον Μάρτιο του 2017, και ενώ ο δράστης είχε καταδικαστεί αρχικά από τοπικό δικαστήριο σε τρία χρόνια φυλάκισης με αναστολή, η ενάγουσα άσκησε έφεση ζητώντας αυστηρότερη ποινή, την οποία τελικά και εξασφάλισε.

Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, η επίθεση συνέβη στις 14 Μαρτίου του περασμένου έτους. Η κοπέλα, μαθήτρια λυκείου τότε, επέστρεφε σπίτι από το σχολείο με το λεωφορείο. Ενώ στεκόταν όρθια και στηριζόταν από τη χειρολαβή, την πλησίασε ο άνδρας, το όνομα του οποίου ανακοινώθηκε ως Musa G.

«Έφερνε συνεχώς το σώμα του κολλητά στο δικό μου. Στην αρχή νόμιζα ότι συνέβη επειδή το λεωφορείο έβρισκε "σαμαράκια" αλλά εκείνος συνέχιζε να το κάνει. Άλλαξα θέση και εκείνος όχι μόνο με ακολούθησε, αλλά άρπαξε και δύο φορές τους γλουτούς μου», κατέθεσε η νεαρή στο εφετείο, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

Παρά το γεγονός ότι ο Musa G. αρνήθηκε τις κατηγορίες, η κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται τοποθετημένη σε πολλά λεωφορεία στην Τουρκία τον «έκαψε». Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι το Εφετείο της Άγκυρας αναγνώρισε το αδίκημα ως «κακοποίηση ανηλίκου» και όχι ως απλή παρενόχληση, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης